Μωρό θαλάσσιας χελώνας διασώθηκε στο Laem Chabang που έχει αποκλειστεί στην παραλία

Τσονμπούρι-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σταθμός διατήρησης θαλάσσιας χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης

Αξιωματικοί στο Σταθμό Διατήρησης Θαλάσσιας Χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης
ειδοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο ότι ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας βρέθηκε ζωντανό σε μια παραλία στο Laem Chabang.

Η θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε πίσω στο σταθμό. Είναι ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας Hawksbill που απειλείται με εξαφάνιση, ηλικίας περίπου τεσσάρων μηνών. Ζυγίζει 106 γραμμάρια και μήκος 8.6 εκατοστά.

Δεν βρέθηκαν τραύματα στη χελώνα. Πιστεύεται ότι η χελώνα είχε ξεβραστεί από τα κύματα. Η χελώνα μπορεί ακόμα να κολυμπήσει μόνη της και είναι υγιής.

Τώρα νοσηλεύεται στο σταθμό πριν απελευθερωθεί πίσω στο σπίτι του στη θάλασσα. Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία, οι υπεύθυνοι θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν και να παρακολουθούν την υγεία της θαλάσσιας χελώνας.

Υπήρξαν αρκετοί θάνατοι θαλάσσιων χελωνών στην περιοχή τον τελευταίο μήνα, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ενήλικης θαλάσσιας χελώνας Hawksbill περίπου μια εβδομάδα πριν στο Jomtien. Ένα ζωντανό και

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΣταθμός διατήρησης θαλάσσιας χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/