Ο νέος υπουργός Οικονομικών λέει ότι δεν θα παρέμβει στις αποφάσεις της Κεντρικής Τράπεζας για τη νομισματική πολιτική, θα αφήσει την Τράπεζα να χειριστεί την ισχύ του μπατ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (Reuters) – Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι δεν θα παρέμβει στις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας και θα την αφήσει να χειριστεί το νόμισμα της ενίσχυσης μπατ. 

Το υπουργείο σχεδιάζει να εισαγάγει μέτρα οικονομικής τόνωσης αφού η κυβέρνηση ανακοινώσει τις πολιτικές της στο κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ουτάμα Σαβαναγιάνα.

Το μπατ έχει ανατιμηθεί περίπου 5.9% έναντι του δολαρίου μέχρι στιγμής φέτος, απειλώντας την οικονομία που εξαρτάται από τις εξαγωγές και τον κεντρικό τουρισμό της.

Εγγραφή
ΠΗΓΉReuters, Thai Visa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/