Ταϊλανδέζα έκλεψε 130,000 μπατ από ξένους τουρίστες στην κεντρική Πατάγια, συνελήφθη με επιτυχία

Πατάγια-

Σήμερα, 18 Ιουλίου 2019, η αστυνομία της Πατάγια με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη Prawit Chooseng, Αρχηγό της Αστυνομίας της Pattaya και τον Αντισυνταγματάρχη Piyapong Ansarn, Αρχηγό της Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya, ανακοίνωσε τη σύλληψη μιας 52χρονης Ταϊλανδέζας που κατηγορείται διάρρηξη σε τρία δωμάτια ξενοδοχείου τουριστών και κλοπή συνολικά 130,000 μπατ σε μετρητά στις 13 Ιουλίου 2019.

Οι τρεις τουρίστες είχαν βγει έξω την ημέρα που η γυναίκα, η κα Chum Sang Ngoen, η οποία περιγράφεται ως νοικοκυρά στον ταϊλανδικό Τύπο, απέκτησε πρόσβαση στα δωμάτια και έκλεψε συνολικά 130,000 μπατ.

Οι άνδρες επέστρεψαν στο σπίτι και ανέφεραν το έγκλημα στην τοπική αστυνομία, η οποία εξέτασε το CCTV και κατάφερε να εντοπίσει τη γυναίκα στο διαμέρισμά της στο Jomtien χθες, 17 Ιουλίου 2019. Η Pattaya News αποφάσισε να αποκρύψει τα ονόματα των ανδρών κατόπιν αιτήματός τους.

Επιπλέον, η αστυνομία αναφέρει ότι είχε στην κατοχή της και 0.36 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης όταν τη συνέλαβε.

Τα μετρητά ανακτήθηκαν και επιστράφηκαν στους τουρίστες που ευχαρίστησαν την αστυνομία σήμερα το απόγευμα παραδίδοντας λουλούδια και τις ευχαριστίες τους προς τους αρμόδιους αστυνομικούς.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/