Ενημέρωση Thai Sports με τον Danny Knobler-Προκριματικοί αγώνες Παγκόσμιου Κυπέλλου, Μαραθώνιος

Του Ντάνι Νόμπλερ

Η Ταϊλάνδη θα παίξει με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία και την Ινδονησία στον δεύτερο γύρο των ασιατικών προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι στις 5 Σεπτεμβρίου, με αυτόν τον γύρο να διαρκεί έως τις 9 Ιουνίου 2020.

Η ανδρική ομάδα της Ταϊλάνδης δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η γυναικεία ομάδα της Ταϊλάνδης προκρίθηκε σε κάθε έναν από τους δύο τελευταίους κύκλους. Η ανδρική ομάδα πέρασε αυτόν τον γύρο στον τελευταίο κύκλο, αλλά δεν πλησίασε να περάσει στον τελικό προκριματικό γύρο.

Η Ταϊλάνδη θα παίξει εντός έδρας με τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες του Ομίλου G. Οι οκτώ νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της δεύτερης θέσης θα περάσουν στον τελικό γύρο και θα προκριθούν επίσης για το Ασιατικό Κύπελλο 2023 στην Κίνα.

Ο όμιλος G φιγουράρει ανταγωνιστικός, χωρίς καμία από τις κορυφαίες ομάδες της Ασίας, αλλά και χωρίς παιχνίδια. Τα ΗΑΕ είναι η ομάδα με την υψηλότερη κατάταξη στον όμιλο, στην 67η στον κόσμο και στην έκτη μεταξύ των ασιατικών ομάδων. Η Ταϊλάνδη είναι 116η στην τελευταία παγκόσμια κατάταξη, πίσω από το Βιετνάμ (96), αλλά μπροστά από τη Μαλαισία (159) και την Ινδονησία (160).

Η Ταϊλάνδη ισοφάρισε 1-1 με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Ασιατικό Κύπελλο τον Ιανουάριο και έχασε από τη Μαλαισία στον κανόνα των εκτός έδρας γκολ στους ημιτελικούς του AFF Suzuki Cup 2018.

Οι εντός έδρας αγώνες της Ταϊλάνδης διεξάγονται κανονικά στο στάδιο Rajamangala, το οποίο βρίσκεται στο Hua Mak, στο ανατολικό τμήμα της Μητροπολιτικής Μπανγκόκ, ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο Bangkok-Chonburi και περίπου 140 χλμ. από το κέντρο της Pattaya. Το ακριβές πρόγραμμα των προκριματικών θα ανακοινωθεί αργότερα.

**

Ο 28ος ετήσιος Μαραθώνιος Πατάγια θα διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή, 21 Ιουλίου, σε μια διαδρομή που ξεκινά από την Walking Street και πηγαίνει κατά μήκος της παραλίας και τελικά στην παραλία Jomtien και πίσω. Ο μαραθώνιος έχει γίνει ένα τεράστιο γεγονός, με 15,000 συμμετέχοντες πέρυσι και με 1.1 εκατομμύρια μπατ σε συνολικό χρηματικό έπαθλο.

Λόγω της ζέστης, ο μαραθώνιος ξεκινά στις 3:30 π.μ

Ο Ντάνι Νόμπλερ καλύπτει τα αθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες για 40 χρόνια, γράφοντας για το Bleacher Report, CBSSports.com, ESPN.com, και πολλές άλλες ιστοσελίδες και δημοσιεύσεις. Μπορείτε να τον βρείτε τώρα στο Danny's Sports Bar στο Soi Made In Thailand στην Πατάγια, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα αθλητικά γεγονότα από οπουδήποτε στον κόσμο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/