Ο νέος υπουργός Τουρισμού τονίζει τη σημασία της ασφάλειας για τους τουρίστες, με έμφαση στις αθλητικές εκδηλώσεις

Ο νέος μας υπουργός Τουρισμού στην Ταϊλάνδη, φωτογραφία The Nation.

Ο νεοδιορισθείς υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Pipat Ratchakijprakan λέει ότι η διασφάλιση της ασφάλειας των τουριστών είναι το πιο επείγον καθήκον του.

Ο Pipat είπε στις 18 Ιουλίου: «Η Ταϊλάνδη πρέπει να δώσει στους τουρίστες την εμπιστοσύνη για να επισκεφθούν τη χώρα».

Ορκίστηκε ότι η νέα διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει όλους τους τουρίστες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, αλλά τόνισε ότι όλες οι πολιτικές εξαρτώνται από την άποψη του Πρωθυπουργού. Αυτό περιλάμβανε τυχόν ειδικά μέτρα για την ενθάρρυνση των επισκεπτών από την Κίνα, η οποία παρέχει τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

«Προσωπικά πιστεύω ότι η χώρα μας είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να προσκαλέσουμε τουρίστες από χώρες με ισχυρές οικονομίες να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη», είπε.

«Θα κατανείμουμε τις προσπάθειές μας σε πολλές ομάδες, όχι σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Θα ήθελα να παρέχω την καλύτερη άνεση στους τουρίστες, αλλά θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε την πολιτική από τον Πρωθυπουργό».

Ο Πιπάπ είπε ότι είχε θέσει δίδυμους στόχους: να ενισχύσει τον τουρισμό της χώρας, και επομένως σημαντικά έσοδα, αλλά και να βοηθήσει να μετατρέψει τους πολλά υποσχόμενους αθλητές νεαρής ηλικίας σε επιτυχίες.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο θέλουν να έρθουν στην Ταϊλάνδη και θα πρέπει να διοργανώσουμε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις εδώ, καθώς θα βοηθούσε στη δημιουργία πρόσθετου εισοδήματος για τη χώρα», είπε.

Από την αθλητική πλευρά του υπουργικού του ρόλου, είπε ότι ελπίζει να προσελκύσει περισσότερα γεγονότα παγκόσμιας κλάσης στη χώρα.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη το Moto GP και ο Πρωθυπουργός ανέφερε τη δυνατότητα διοργάνωσης παγκοσμίου επιπέδου αγώνων τρεξίματος [ένα άθλημα που συνδυάζει το τρέξιμο με την πεζοπορία], καθώς και τα ηλεκτρονικά αθλήματα», είπε ο Πιπάτ.

Πηγή: The Nation/Thai Visa

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/