Η προβλήτα του Μπαλί Χάι τσακώνονται μεταξύ των φορέων των δημόσιων συγκοινωνιών, το Δημαρχείο λέει ότι σχεδιάστε και διορθώστε την ερχόμενη

Πατάγια-

Χθες, 17 Ιουλίου 2019, ένα βίντεο που τραβήχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Παρακάτω) έδειξε ότι αρκετοί δημόσιοι μεταφορείς μπαίνουν σε μια σύντομη σωματική και λεκτική συμπλοκή στο χώρο στάθμευσης της προβλήτας του Μπαλί Χάι, φέροντας να διαπληκτίζονται για πελάτες.

Την περασμένη εβδομάδα, οι αξιωματούχοι του Δημαρχείου σχολίασαν ότι η κατάσταση στην προβλήτα δεν ήταν καλή και εργάζονταν σε ένα σχέδιο με τους αξιωματούχους του Μπαλί Χάι για την επίλυση του προβλήματος. Το χθεσινό περιστατικό πιθανότατα θα οδηγήσει σε ταχύτερη εκτέλεση του σχεδίου.

Το θέμα, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, είναι οι διαφωνίες μεταξύ πολλών διαφορετικών φατριών, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών λεωφορείων, των οδηγών μικρών λεωφορείων, των οδηγών λεωφορείων μπατ, του προσωπικού της στάσης ταξί μοτοσικλετών και των ιδιωτικών ταξί και οχημάτων. Η πλειονότητα αυτών των οδηγών, σύμφωνα με αξιωματούχους του Μπαλί Χάι, δεν έχουν κατάλληλες άδειες για να κινηθούν στην προβλήτα.

Η συμπλοκή που καταγράφηκε στο βίντεο φέρεται να επιλύθηκε γρήγορα από αξιωματικούς θαλάσσιας ασφάλειας του Μπαλί Χάι και τοπικούς αξιωματούχους, ωστόσο, έφερε περισσότερο φως σε ένα πρόβλημα που το δημαρχείο λέει ότι είναι αποφασισμένο να επιλύσει.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/