Οι φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων, οι αξιωματούχοι του Μπαλί Χάι λένε ότι ο τουρισμός διακοπών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο στο Koh Larn

Πατάγια-

Τοπικοί αξιωματούχοι στην προβλήτα Μπαλί Χάι δήλωσαν στον σχετικό Τύπο χθες, 16 Ιουλίου 2019, ότι η κίνηση των διακοπών για θρησκευτικές γιορτές και οι άνθρωποι που πήγαιναν στο Koh Larn μέσω πορθμείου ήταν σημαντικά υψηλότερη από έτος σε έτος χθες, 16 Ιουλίου 2019.

Περιμένετε, για τους τακτικούς αναγνώστες μας, δεν αναφέραμε απλώς το αντίθετο νωρίτερα σήμερα; ΟΧΙ ακριβως.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αναφορές των χειριστών ταχύπλοων σκαφών και των πωλητών της παραλίας της Πατάγια, ωστόσο, ο αριθμός των τουριστών που φαίνονται στην προβλήτα φαίνεται να υποστηρίζει τη δήλωσή τους.

Χιλιάδες τουρίστες έμοιαζαν να πηγαίνουν στο Koh Larn με φέρι, ίσως αντί να εγκαταλείπουν ιδιωτικά σκάφη ή να μείνουν στην παραλία Pattaya.

Έχουμε δημοσιεύσει και τις δύο αναφορές για να παραμείνουμε αμερόληπτοι και θα αφήσουμε τους αναγνώστες να αποφασίσουν.

Τις φωτογραφίες τράβηξαν οι δημοσιογράφοι μας σήμερα το απόγευμα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/