Έξαλλος Ξένος με ματσέτα απειλεί γείτονες της Ταϊλάνδης και αστυνομία για διαμάχη (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας ξένος άνδρας από τον Καναδά φέρεται να έχει εμπλακεί σε μια ακατάστατη διαμάχη γειτονιάς με τους Ταϊλανδούς γείτονές του στην Πατάγια, η οποία έχει γίνει viral στον ταϊλανδέζικο τύπο και είναι ένα πρωτοσέλιδο άρθρο στο Thairath, 77kaoded, Channel 7 News και άλλους ιστοτόπους στην Ταϊλάνδη. Αποκρύψαμε το όνομά του αυτή τη στιγμή καθώς η κατάσταση συνεχίζεται.

Η διαμάχη, η οποία φέρεται να είναι για στάθμευση μοτοσικλέτας, φερόμενη διαρροή νερού από πλυντήριο ρούχων δίπλα, προβλήματα με βάση μοτοσικλετών απέναντι, προβλήματα με συνεργείο μοτοσικλετών και σκουπίδια που έχουν μείνει μπροστά από την ιδιοκτησία του, συνεχίζεται. για τουλάχιστον μια εβδομάδα και κλιμακώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στη σειρά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τους γείτονές του στον Τύπο και την αστυνομία για να δείξουν την απειλητική συμπεριφορά του άνδρα.

Τα βίντεο φαίνεται να δείχνουν τον άνδρα με ένα μαχαίρι να απειλεί τους γείτονές του και έναν αστυνομικό να κλήθηκε στο σημείο. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο άνδρας, που στέκεται στη στέγη του, απειλεί να κόψει το κεφάλι αστυνομικού και απειλεί να σκοτώσει τους γείτονές του. Ισχυρίζεται ότι δηλητηριάζουν την περιουσία του και προσπαθούν να φυτέψουν φάρμακα και δηλητήριο στα σκουπίδια του.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει τον άνδρα σε αντιπαράθεση με αρκετούς άνδρες στο δρόμο.

Ένας γείτονας δημοσίευσε επίσης μια σειρά βίντεο με τη συμπεριφορά του άνδρα. Λένε ότι φοβούνται για τη ζωή τους και πιστεύουν ότι ο άνδρας μπορεί να βλάψει αυτούς και τις οικογένειές τους.

https://web.facebook.com/jamjureejinuntuya/videos/870461510001490/?t=1

Σύμφωνα με τους γείτονες και τις αρχές επιβολής του νόμου, η κατάσταση συνεχίζεται και οι αξιωματούχοι ελπίζουν να επιλυθεί η κατάσταση ειρηνικά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός δεν είναι συνεργάσιμος αυτή τη στιγμή.

Ο Thairath ανέφερε και δημοσίευσε πλάνα από αρχές επιβολής του νόμου και αξιωματούχους της πόλης που προσπαθούν να επιλύσουν την κατάσταση και να ηρεμήσουν τον άνδρα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κλειδώθηκε στο σπίτι του και δεν άφησε άλλους να μιλήσουν, κόβοντάς τους συνεχώς (Δείτε 8 λεπτά και περίπου 15 δευτερόλεπτα.)

Πίστωση βίντεο Thai Rath.

 

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThai Rath, Thai Visa, 77kaoded
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/