Άγνωστο ανδρικό πτώμα βρέθηκε σε δίχτυ ψαρέματος περίπου 5 μίλια από την ακτή του Chonburi

Τσονμπούρι-

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού και των Πεζοναυτών από τη Ναυτική Βάση Sattahip ανακοίνωσαν σήμερα το απόγευμα ότι βοήθησαν στην ανάκτηση της σορού ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος μπορεί να είναι αλλοδαπός, περίπου πέντε μίλια από την ακτή του Chonburi σήμερα το απόγευμα, 12 Ιουλίου 2019, περίπου στις 6:00 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ. Η σορός του άνδρα πιάστηκε από ντόπιους ψαράδες.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο άνδρας πιστεύεται ότι ήταν νεκρός μεταξύ επτά έως δέκα ημερών και λόγω της κατάστασης του σώματός του δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αμέσως την αιτία του θανάτου ή την εθνικότητά του. Ο άνδρας δεν φορούσε ρούχα και το σώμα του ήταν σε σημαντική αποσύνθεση.

Η ηλικία του υπολογίζεται μεταξύ 35-45 ετών. Από την προκαταρκτική εξέταση, ωστόσο, δεν προέκυψαν σημάδια σωματικής βλάβης.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό ιατρικό κέντρο για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου και να γίνει προσπάθεια να εξακριβωθεί ποιος είναι ο άνδρας. Οι αξιωματούχοι απευθύνονται σε τοπικά αλιευτικά και πλοία για να προσπαθήσουν να δουν αν κάποιος έχει χαθεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/