Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει νέα καταστολή στα μπαλόνια οξειδίου του αζώτου

Μπανγκόκ-

Εννέα Ταϊλανδοί συνελήφθησαν επειδή πούλησαν μπαλόνια γεμάτα με οξείδιο του αζώτου (αέριο γέλιου) σε ξένους τουρίστες στην οδό Khao San στην Μπανγκόκ. Αστυνομικοί και αξιωματούχοι του Γραφείου της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων τους συνέλαβαν αργά χθες το βράδυ (Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019). Συνέντευξη στα ΜΜΕ που ανακοινώνει τις συλλήψεις πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η αστυνομία λέει ότι το τμήμα πρόνοιας παιδιών και γυναικών του Metropolitan Bureau ενημερώθηκε για αρκετούς πωλητές που πουλούσαν αέρια γέλιου με μπαλόνια σε ξένους τουρίστες που επισκέπτονταν παμπ στην οδό Khao San. Το γραφείο και οι αξιωματούχοι του FDA οργάνωσαν επιδρομή στη διάσημη τουριστική λωρίδα και βρήκαν εννέα άνδρες να πουλούν τα μπαλόνια Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πώληση ελεγχόμενου ναρκωτικού χωρίς άδεια.

Στη διάσκεψη για τα ΜΜΕ, ο αναπληρωτής επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Pol Maj Gen Sukhon Prommayon, είπε ότι η χρήση του μονοξειδίου του αζώτου επιτρέπεται ως αναισθητικό και για οδοντικές εξαγωγές καθώς έχει γρήγορη δράση και μειώνει τον πόνο. Οι κατασκευαστές οχημάτων χρησιμοποιούν επίσης το αέριο για να γεμίσουν αερόσακους.

Ωστόσο, είπε ότι το αέριο πωλείται επίσης συχνά σε διάφορα μέρη διασκέδασης για να προκαλέσει ευφορία και μια κατάσταση απόλυτης χαλάρωσης. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία και απώλεια συνείδησης.

Η καταστολή της πώλησης των μπαλονιών θα συνεχιστεί, δήλωσε.

Πριν από αρκετά χρόνια τα μπαλόνια ήταν κοινά στην Πατάγια, ακόμη και πωλούνταν στη Walking Street ανοιχτά σε περίπτερα που ονομάζονταν Funny Air για 100 μπατ το μπαλόνι και από πολλά μπαρ και gogos στην πόλη. Ωστόσο, μια καταστολή της επιβολής του νόμου στην Πατάγια εξάλειψε τη δημόσια χρήση μπαλονιών σε τοπικό επίπεδο.

Φωτογραφία/Πηγή Πηγή: The Nation/Thaiger

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThaiger
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/