Υπήκοος Νότιας Κορέας καταζητείται σε Κόκκινο Συναγερμό της INTERPOL για φερόμενη εμπορία ανθρώπων που συνελήφθη στην Πατάγια

Πατάγια-

Αξιωματούχοι της αστυνομίας, σε συνεργασία με τις αρχές επιβολής του νόμου της Νότιας Κορέας, ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός υπηκόου της Νότιας Κορέας, του κ. Giheon Kim, 42 ετών σήμερα. Συνελήφθη στις 10 Ιουλίου 2019 στην Πατάγια βάσει υποδείγματος και καταζητούμενος με κόκκινο συναγερμό της INTERPOL που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

Η ειδοποίηση ανέφερε ότι ο κ. Κιμ φέρεται να έχει διακινήσει γυναίκες από την περιοχή Πατάγια και Μπανγκόκ στην Κορέα. Η πλήρης ειδοποίηση είναι εδώ:

Αναφέρει ότι τον Ιούνιο του 2018, χρησιμοποιώντας την εργασία ως δόλωμα και με αρκετούς άλλους Κορεάτες που δεν κατονομάζονται, παρέσυρε πέντε γυναίκες από την Ταϊλάνδη στην Κορέα. Ο συναγερμός αναφέρει ότι οι γυναίκες στη συνέχεια αναγκάστηκαν να πορνεύσουν παρά τη θέλησή τους και αφαιρέθηκαν τα διαβατήρια και οι ταυτότητες. Ο συναγερμός αναφέρει ότι οι γυναίκες επιχείρησαν να διαφύγουν και πιάστηκαν και τιμωρήθηκαν τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Κατέφυγε στην Ταϊλάνδη το φθινόπωρο του 2018, σύμφωνα με τις αρχές της Ταϊλάνδης και η τουριστική του βίζα έληξε τον Δεκέμβριο του 2018. Παρέμεινε σε παραμονή για 196 ημέρες, σύμφωνα με αξιωματούχους μετανάστευσης που ενημέρωσαν τον Τύπο.

Συνελήφθη να δειπνεί κοντά στο διαμέρισμα του στην Κεντρική Πατάγια μετά από μια ανώνυμη πληροφορία.

Αντιμετωπίζει απέλαση, ταϊλανδικές κατηγορίες για την παράταση της διαμονής και έως και τριάντα χρόνια φυλάκιση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/