Οι διαβάσεις Zebra θα γίνουν «ασφαλείς», λέει ο Αρχηγός της Βασιλικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης, ενώ έχει ήδη σημειωθεί πρόοδος σε τοπικό επίπεδο

Μπανγκόκ-

Ο Αρχηγός της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι διέταξε την επιβολή των διασταυρώσεων ζέβρας σε όλη τη χώρα και την έναρξη εργασιών για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλείς, ειδικά σε τουριστικές πόλεις όπως η Πατάγια.

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι τουρίστες φαίνεται να αποφεύγουν τις διαβάσεις και αντ 'αυτού περνούν από το δρόμο, καθώς οι περισσότεροι ντόπιοι στην πόλη πιστεύουν ότι η καθορισμένη διάβαση είναι το πιο επικίνδυνο μέρος για να διασχίσεις το δρόμο.

Ωστόσο, κάτι που μπορεί να εκπλήξει ορισμένους από τους κατοίκους της περιοχής μας, έχει ήδη γίνει σημαντική δουλειά σε τοπικό επίπεδο για να γίνουν ασφαλέστερες οι διαβάσεις, ειδικά στις σχολικές ζώνες. Οι παρακάτω φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν σήμερα, είναι αστυνομικοί της τροχαίας που σταθμεύουν ειδικά σε διαβάσεις εντός και γύρω από τα σχολεία κατά τις σχολικές ώρες, επιβάλλοντας το νόμο και διασφαλίζοντας ότι οι διελεύσεις είναι ασφαλείς. Η ασφάλεια των συγκεκριμένων διασταυρώσεων κοντά σε σχολεία είναι επιτυχής εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να διασφαλιστεί ότι οι διελεύσεις στις κύριες τουριστικές τοποθεσίες του Second Road και της Beach Road εφαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σωστά.

Το σχέδιο επιβολής περιλαμβάνει τη χρήση της αστυνομίας της τροχαίας σε μεγάλες διαβάσεις ζέβρας κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων, καθώς και την επιβολή για το jaywalking που είναι, τεχνικά, αντίθετο με το νόμο και αποτελεί παράβαση με πρόστιμο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/