Ξένος τουρίστας που φέρεται να αγωνίζεται με «μεγάλο ποδήλατο» τραυματίζει δύο μαθητές της Ταϊλάνδης σε ατύχημα κοντά στο Μπαλί Χάι

Μπαλί Χάι-

Στη 1:00 π.μ. σήμερα το πρωί έξω από το Miracle Suites στο Sai 3, κοντά στην υπερυψωμένη διάβαση προς το Μπαλί Χάι, ένας νεαρός άνδρας που αναφέρθηκε μόνο από δημοσιογράφους ως από μια αραβική χώρα με μεγάλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο νεαρούς Ταϊλανδούς φοιτητές σε ένα μικρό ποδήλατο.

Οι μαθητές ήταν ακόμη ντυμένοι με σχολική στολή. Ο Khamasin Somasee, 18 ετών, που οδηγούσε είχε τραύματα στο πρόσωπο. Η συνοδηγός του Miss Piyakarn Pathomban, 17 ετών, είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο Άραβας, του οποίου η αστυνομία δεν κατονόμασε, φέρεται να παραδέχτηκε ότι υπερέβη την ταχύτητα και ότι προκάλεσε το ατύχημα. Δεν τραυματίστηκε παρά μόνο γρατσουνιές στο πόδι του.

Ένας μάρτυρας οδηγού ταξί μοτοσυκλέτας είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον Άραβα να προκαλεί το περιστατικό γυρίζοντας στο ξενοδοχείο με μεγάλη ταχύτητα μπροστά στα μάτια των μαθητών, χωρίς να τους δώσει καμία ευκαιρία.

Η αστυνομία της Πατάγια μετέφερε τον Άραβα στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω επεξεργασία. Φέρεται να έχει δώσει οικονομική στήριξη στους τραυματίες και συμφώνησε να πληρώσει όλες τις ζημιές.

Πηγή: Rak Siam, Thai Visa photo credit Raksiam news.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/