Ο γνωστός καθηγητής τεχνολογίας λέει ότι οι ισχυρισμοί των ντόπιων συνταξιούχων για γεννήτρια λιγότερων καυσίμων είναι «ανοησίες»

.Chonburi-

Γράψαμε εδώ στο The Pattaya News στις 3 Ιουλίου 2019 για έναν ντόπιο που ισχυρίστηκε ότι είχε εφεύρει μια ανίσχυρη γεννήτρια που θα μπορούσε να παράγει, κατά τα λόγια του, χιλιάδες watt ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς καύσιμο για 6-8 ώρες χρησιμοποιώντας ένα σύστημα χειροκίνητου στρόφαλου .

Ντόπιος 75χρονος Ταϊλανδός λέει ότι έχει φτιάξει και εφεύρει τη δική του γεννήτρια που δεν χρησιμοποιεί καύσιμα

Τώρα, ένας καθηγητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Lat Krabang, ο κ. Dusit Suksawat, λέει ότι πιστεύει ότι αυτός είναι ένας ψευδής ισχυρισμός και ότι η φυσική που εμπλέκεται δεν αθροίζεται.

Ο 75χρονος Cheun Fanmeik, ο οποίος ζει στο Chon Buri, λέει ότι εργάζεται στη συσκευή για περισσότερο από μια δεκαετία και οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί. Δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη γεννήτρια του εκτός από το ότι χρησιμοποιεί σύστημα χειροκίνητου στρόφαλου. Δηλώνει ότι έχει και πνευματικά δικαιώματα στη συσκευή.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Dusit Suksawat λέει ότι κάλεσε τον κ. Fanmeik να παρουσιάσει τη μηχανή του για επιστημονική και ανάλυση στο Πανεπιστήμιο. Μέχρι στιγμής ο κ. Φανμέικ δεν έχει απαντήσει.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/