Δύο Κινέζοι τουρίστες και τέσσερις σεκιουριτάδες επιβλήθηκαν πρόστιμο, ζητούν συγγνώμη για τον καυγά στο Walking Street

Πατάγια-

Όπως δημοσιεύσαμε στις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χθες, δύο νεαροί Κινέζοι τουρίστες έπεσαν σε καυγά σε κατάσταση μέθης με τέσσερις φύλακες από ένα τοπικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Walking Street νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο καβγάς μαγνητοσκοπήθηκε από έναν Αμερικανό τουρίστα ο οποίος προχώρησε στη κοινοποίηση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε viral και έγινε αντιληπτό από πολλά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και εμείς.

Τελικά, η ταινία κατέληξε να δει ο Αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, ο οποίος κάλεσε όλα τα μέρη που εμπλέκονται στο περιστατικό σε μια συνάντηση στο αστυνομικό τμήμα. Οι δύο Κινέζοι τουρίστες, ο κ. Su Wee Da, 22 ετών και ο Loo Dong, 20, επιβλήθηκαν πρόστιμο 500 μπατ ο καθένας επειδή ήταν μεθυσμένοι και άτακτοι.

Οι τέσσερις αναπηδητές επιβλήθηκαν πρόστιμο 500 μπατ ο καθένας για επίθεση.

Η αστυνομία γνώριζε το περιστατικό πριν από το βίντεο, καθώς λίγο μετά το τέλος του βίντεο, οι Κινέζοι πήγαν στο περίπτερο της τουριστικής αστυνομίας στο τέλος της Walking Street για να αναφέρουν το περιστατικό, ωστόσο ήταν τόσο μεθυσμένοι και υπήρχε γλωσσικό εμπόδιο. ότι οι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να λάβουν όλη την ιστορία μέχρι το πρωί και την αναθεώρηση του βίντεο.

Και τα δύο μέρη ζήτησαν συγγνώμη μεταξύ τους και η διοίκηση της ντίσκο υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί επανεκπαίδευση για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικά επεισόδια. Και οι δύο αρνήθηκαν να ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του άλλου μέρους και θεώρησαν ότι το θέμα έχει διευθετηθεί.

 

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/