Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μαραθωνίου της πόλης Pattaya, συζητήθηκαν σημαντικά κλείσιμο δρόμων και μπαρ για τις 21 Ιουλίου 2019

Πατάγια-

Σήμερα το απόγευμα οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya πραγματοποίησαν μια συνάντηση προετοιμασίας για τον επερχόμενο μαραθώνιο της πόλης Pattaya που είναι την Κυριακή, 21 αυτού του μήνα, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ανακοίνωσαν αρκετούς κανόνες, κλεισίματα και περιορισμούς.

Όλη η κυκλοφορία οχημάτων Beach Road θα είναι κλειστή τα μεσάνυχτα, Σάββατο βράδυ. Αυτή και η υπόλοιπη διαδρομή του αγώνα θα παραμείνει κλειστή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 21. Αυτό περιλαμβάνει την παραλία Jomtien, τον δρόμο Thrappraya, ένα μικρό τμήμα του Sukhimwit και τμήματα του Second Road επίσης. Οι χάρτες είναι παρακάτω.

Η κυκλοφορία στο Walking Street θα κλείσει και θα εκκαθαριστεί τα μεσάνυχτα και, όπως και προηγούμενα χρόνια, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με βάση το αλκοόλ σε αυτήν την περιοχή στη μαραθώνια διαδρομή θα κληθούν να κλείσουν για να αποφευχθούν διακοπές.

Οι πωλήσεις οινοπνεύματος στα ψιλικατζίδικα στη διαδρομή του αγώνα θα ζητηθεί να ανασταλούν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Οι χειριστές Beach Chair θα ενημερωθούν να μην κάνουν επαγγελματικές δραστηριότητες την Κυριακή, 21.

Οι κύριοι δρόμοι της διαδρομής του αγώνα που δεν αναφέρεται παραπάνω θα είναι κλειστοί γύρω στις 2:00 π.μ.

 

 

Τα προηγούμενα χρόνια, το μεταμεσονύκτιο κλείσιμο των μπαρ επεκτάθηκε και σε περιοχές εκτός αγώνων, αλλά δεν έγινε συγκεκριμένη αναφορά σε αυτό στη συνάντηση. Ο πρωταρχικός λόγος είναι να επιτραπεί στους δρομείς να φτάσουν στον μαραθώνιο χωρίς περισπασμούς.

Ο μαραθώνιος αυτή τη στιγμή είναι sold out, ωστόσο, θα είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το γεγονός στην αγωνιστική διαδρομή σε όλη την πόλη.

 

Πηγή: Επιβολή του νόμου Pattaya.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/