Ο επικεφαλής της Ταϊλανδικής Αρχής Τουρισμού πιστεύει ότι η Ταϊλάνδη θα έχει αύξηση 10% στους τουρίστες το 2020

Ταϊλάνδη-

Ο επικεφαλής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης, κ. Yuthasak Suphasorn, δήλωσε σε συνέδριο πρόσφατα ότι εξακολουθεί να προβλέπει αύξηση 10% στις αφίξεις τουριστών στην Ταϊλάνδη το 2020 και συνολική αύξηση εσόδων 37.1 εκατομμυρίων μπατ.

Είπε ότι οι τουρίστες έρχονται στην Ταϊλάνδη λόγω του ότι η μάρκα της Ταϊλάνδης είναι «υπευθυνότητα και ποιότητα».

Δήλωσε επίσης ότι η πλειοψηφία των τουριστών ενδιαφέρεται για τους φυσικούς πόρους των χωρών, όπως πάρκα, νησιά και παραλίες και ότι είναι σημαντικό η Ταϊλάνδη να διασφαλίσει ότι φροντίζει αυτούς τους πόρους.

Έχει επίσης δηλώσει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι ο ινδικός τουρισμός από την ινδική μεσαία τάξη βρίσκεται σε σημαντική άνοδο καθώς οι Ινδοί τουρίστες επιλέγουν την Ταϊλάνδη ως προορισμό διακοπών.

Η Ταϊλάνδη έχει επίσης, σύμφωνα με πολλές πηγές, μια αύξηση του μουσουλμανικού τουρισμού και εκπαιδεύει τους ξενοδόχους και τους ταξιδιώτες σχετικά με τον τουρισμό Χαλάλ και πώς να αντιμετωπίζουν και να φροντίζουν σωστά τους μουσουλμάνους καταναλωτές.

Ο κινεζικός τουρισμός, εν τω μεταξύ, έχει αναφερθεί πτώση.

ΠΗΓΉDaily News, TAT, Thai Visa
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/