Wind Mill GoGo Επιδρομή από την αστυνομία της Pattaya, φέρεται ότι βρέθηκε ανήλικη πορνεία, λέει η αστυνομία

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου 2019, η τουριστική αστυνομία της Pattaya και η τακτική αστυνομία, μαζί με τη βοήθεια της Immigration, εισέβαλαν στο δημοφιλές Windmill Gogo που βρίσκεται στο Soi Diamond έξω από την περιοχή Walking Street Entertainment στην Pattaya.

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά χθες στο επίσημο Facebook της αστυνομίας της Pattaya https://web.facebook.com/pattayapoliceman/  έχουν πλέον δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα φερόμενα αδικήματα.

Με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη Piyapong Ensarn, Αστυνομικό Επιθεωρητή της Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya, έκαναν έφοδο στον Ανεμόμυλο μετά από ανώνυμη πληροφορία ότι υπήρχε φερόμενη παράνομη εκμετάλλευση πορνείας με άτομο κάτω των δεκαοκτώ ετών στις εγκαταστάσεις.

Η Τουριστική Αστυνομία δηλώνει ότι ανακάλυψε ένα 16χρονο κορίτσι από την Ταϊλάνδη να εργάζεται στο κατάστημα, φέρεται να παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες. Σύμφωνα με δήλωση ενός μέλους του προσωπικού στο gogo, χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας. Το όνομα της κοπέλας έχει αποσιωπηθεί λόγω ηλικίας.

Η αστυνομία δηλώνει ότι χρησιμοποιώντας έναν μυστικό πληροφοριοδότη και σημειωμένες σημειώσεις, η αστυνομία της Pattaya κανόνισε μια συναλλαγή για 4000 μπατ (περίπου εκατόν είκοσι δολάρια ΗΠΑ) για να συναντήσει το ανήλικο κορίτσι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για σεξουαλικές υπηρεσίες.

Μόλις έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, η αστυνομία της Pattaya πήρε το κορίτσι υπό προστατευτική κράτηση και έκανε έφοδο στο gogo για περισσότερες πληροφορίες, βρίσκοντας τις σημειωμένες σημειώσεις ως απόδειξη πορνείας σύμφωνα με τη δήλωσή τους.

Συνέλαβαν τρία μέλη του προσωπικού, τα οποία δεν κατονόμασαν στον Τύπο αυτή τη στιγμή, καθώς οι νομικές διαδικασίες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει για αυτήν την υπόθεση και ότι επί του παρόντος απαγγέλλονται τρεις μεγάλες κατηγορίες εναντίον του τόπου για τα φερόμενα αδικήματα:

  1. Εμπορία ανθρώπων λόγω αναζήτησης παράνομων οφελών από την πορνεία από άτομο κάτω των δεκαοκτώ ετών, ωστόσο άνω των δεκαπέντε ετών.
  2. Κατοχή και λειτουργία επιχείρησης που βασίζεται στην πορνεία. συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για το προσωπικό που συνελήφθη για διαχείριση, έλεγχο και φροντίδα της πορνείας.
  3. Ενθάρρυνση των νέων να συμπεριφέρονται ανάρμοστα.

Η αστυνομία της Πατάγια δηλώνει ότι η έρευνα και οι κατηγορίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανεμόμυλος αντιμετωπίζει νομικά ζητήματα. Στο παρελθόν έχουν δεχθεί επιδρομές από την αστυνομία για υποτιθέμενη πορνεία σε εγκαταστάσεις, καθώς και για φερόμενες ρητές σεξουαλικές εκπομπές που ήταν αντίθετες με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/police-raiding-illegal-thai-brothel-9816866

https://www.newsflare.com/video/169600/crime-accidents/awkward-moment-tourist-is-caught-with-hooker-during-police-raid-on-gogo-bar?a=on

 

Πηγή: Pattaya Police Facebook, Pattaya Tourist Police

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉFacebook Pattaya Police
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/