Η τροπική καταιγίδα Mun φέρνει ξανά στο φως ζητήματα ρύπανσης στις παραλίες Na Jomtien (Βίντεο)

Na Jomtien-

Στις 5 Ιουλίου 2019, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες από ενδιαφερόμενους πολίτες στην παραλία Na Jomtien καθώς για άλλη μια φορά χύθηκε πυκνό μαύρο νερό στον ωκεανό από τοπικές αποχετεύσεις, παρά το γεγονός ότι η πόλη είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σάκοι άμμου και μια σιδερένια πύλη θα αποτρέψουν αυτό το πρόβλημα στην το μέλλον.

Τον Μάιο, εμείς και άλλα μέσα Τύπου αναφέραμε την κατάσταση της παραλίας του Na Jomtien, καθώς βίντεο έγιναν viral για την κατάσταση του ωκεανού. Οι αρχές πραγματοποίησαν πολλές συναντήσεις και δήλωσαν ότι το θέμα ήταν κατεστραμμένες αντλίες και αντλιοστάσια που έπρεπε να επισκευαστούν. Η πόλη παραδέχτηκε ότι το σύστημα θα χρειαζόταν χρόνο για την επισκευή των χρησιμοποιούμενων προσωρινών μέτρων όπως ο συνεπής καθαρισμός του συστήματος αποχέτευσης, οι έξοδοι με σάκους άμμου στην παραλία, η εγκατάσταση μιας σιδερένιας πύλης για την αποφυγή της μετάβασης των λυμάτων στον ωκεανό και η αλλαγή δρομολόγησης των λυμάτων σε άλλα αντλιοστάσια στην περιοχή Πατάγια.

Ωστόσο, όπως έδειξαν οι τρέχουσες καταιγίδες, η προσωρινή λύση δεν ήταν αρκετή και για άλλη μια φορά το βρώμικο και μυρωδάτο μαύρο νερό χύθηκε στον ωκεανό στο Na Jomtien.

Αξιωματούχοι της πόλης αναφέρουν ότι η σιδερένια πύλη απέτυχε κατά τη διάρκεια των σφοδρών καταιγίδων που προκάλεσαν επίσης την καταστροφή φραγμάτων από σάκους άμμου και το πλύσιμο κατά μήκος της παραλίας.

Θα εγκαταστήσουν μια νέα, πιο ανθεκτική σιδερένια πύλη και φράγματα άμμου, δήλωσαν οι αξιωματούχοι της πόλης στον Τύπο.

Συνεχίζονται οι εργασίες για την επισκευή του αντλιοστασίου και του συστήματος αποχέτευσης, ωστόσο, οι αρχές τονίζουν ότι δεν είναι μια διαδικασία εν μία νυκτί και θα συνεχίσει να απαιτεί χρόνο.

Οι υπάλληλοι της πόλης αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται επίσης πλήρης καθαρισμός του συστήματος αντλίας και του συστήματος αποχέτευσης. Είπαν επίσης ότι θα αυξήσουν τον αριθμό των ελέγχων στο σύστημα καθώς και θα διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να ενημερώνουν την τοπική κοινότητα σε συνεπή βάση σχετικά με την πρόοδο της συνολικής επιδιόρθωσης του συστήματος αποχέτευσης.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/