Συγκλονιστικό βίντεο: Ο βοηθός του χωριού ξυλοκοπήθηκε, δέχτηκε επίθεση στην Πατάγια, ο δράστης έφυγε από τη σκηνή

 

Πατάγια-

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί, 6 Ιουλίου 2019, ένας βοηθός του χωριού από το Chaiyaphum, ο κ. Prachak Leemkunthot, 41 ετών, γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια κλωτσήθηκε ενώ ήταν στο έδαφος, τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο τοπικό νοσοκομείο.

Η επίθεση συνέβη στα διαμερίσματα Phroma που βρίσκονται έξω από το Moo 10 στην υποσυνοικία Nong Prue περίπου στις 12:30 π.μ.

Ο διευθυντής του διαμερίσματος, ο κ. Prakhon, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να εμποδίσει τον άγνωστο δράστη να διαφύγει με τη μηχανή του, δήλωσε ότι ο άνδρας με το κόκκινο πουκάμισο έφτασε και πέρασε για λίγο στο δωμάτιο του κ. Leemkunthot μέχρι που βγήκαν έξω με ένα το χέρι του άντρα γύρω από το λαιμό του άλλου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, φαίνεται να έχουν μια σύντομη συζήτηση προτού ο άνδρας με το κόκκινο πουκάμισο χτυπήσει τον κ. Leemkunthot στο πρόσωπο, χτυπώντας τον στο έδαφος και συνεχίσει να τον κλωτσήσει αρκετές φορές πριν τραβήξει το σώμα του από το δρόμο. Ο άνδρας με το κόκκινο πουκάμισο φαίνεται στη συνέχεια να φεύγει με το μηχανάκι του μετά από μια σύντομη διαμάχη με τον κ. Prakhon που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο κ. Leemkunthot παραμένει στο νοσοκομείο και η κοπέλα του, η οποία φαίνεται στο βίντεο, εκλιπαρεί για βοήθεια για να συλλάβει τον υπεύθυνο. Η αστυνομία αναφέρει ότι διερευνά το περιστατικό και εντοπίζει τον ύποπτο. Δήλωσαν στο The Pattaya News ότι υποπτεύονται ότι μια προσωπική διαμάχη οδήγησε στον καβγά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/