Η αστυνομία της Πατάγια συναντά τοπικούς ιδιοκτήτες ψυχαγωγίας μετά από επιδρομές, χαράσσει κανόνες και οδηγίες

Πατάγια-

Χθες το απόγευμα, 5 Ιουλίου 2019, αξιωματούχοι και η ηγεσία της αστυνομίας της πόλης Pattaya ζήτησαν από τους τοπικούς διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες της ψυχαγωγίας και της νυχτερινής διασκέδασης να έρθουν στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να καθορίσουν κατευθυντήριες γραμμές και κανόνες ότι η αστυνομική πολιτεία θα επιβληθεί σε όλη την πόλη.

Αυτό ακολουθεί τις ευρέως δημοσιευμένες επιδρομές στο Coming Bar και στο Windmill Gogo για εικαζόμενη πορνεία ανηλίκων και την απομάκρυνση του πρώην αρχηγού της αστυνομίας και της ηγετικής του ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τη σύσκεψη ηγήθηκε ο Αντισυνταγματάρχης της Αστυνομίας Prawit Chorseng, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στη θέση του μετά την εκκαθάριση μετά από μεταφορά και έρευνα τριάντα ημερών μετά την έφοδο του Τμήματος Επαρχιακών Υποθέσεων στο The Brazil Pub and the 90s Bar τον περασμένο μήνα. Το άρθρο μας για το περιστατικό είναι εδώ: https://thepattayanews.com/2019/06/02/pattaya-city-police-chief-four-others-transferred-immediately-face-probes-over-nightclub-raids/ 

Ο Αντισυνταγματάρχης Chorseng έθεσε αρκετές προτεραιότητες στους περισσότερους από εκατό επιχειρηματίες και τον Τύπο που ήταν παρόντες:

  1. Δεν υπάρχουν αυστηρά πελάτες κάτω των είκοσι ετών σε χώρο που πουλά αλκοόλ.
  2. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις ώρες κλεισίματος της άδειας. Η παραμονή ανοιχτή μετά την άδεια κλεισίματος, η οποία διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, θα οδηγήσει σε νομική επιβολή.
  3. Κανένα προσωπικό κάτω των είκοσι ετών δεν επιτρέπεται να εργάζεται σε χώρο που πουλά αλκοολούχα ποτά.
  4. Τα ναρκωτικά και η χρήση ναρκωτικών δεν θα είναι ανεκτή.
  5. Τα όπλα δεν θα γίνουν ανεκτά.
  6. Η βία, γενικά, δεν θα γίνει ανεκτή. Η ασφάλεια, η διαχείριση και οι ψεύτικοι δεν πρέπει να επιλύουν οι ίδιοι τις καταστάσεις εάν κάποιος προστάτης καταφύγει στη βία, πρέπει να κληθεί η αστυνομία.

Ο Αντισυνταγματάρχης Chorseng δήλωσε ότι οι τυχαίες επιδρομές και οι επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται αυτοί οι κανόνες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/