Η τροπική καταιγίδα Mun είναι πιθανό να επηρεάσει την περιοχή Chon Buri τις επόμενες δύο ημέρες

Ταϊλάνδη-

Το TMD (Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης) εξέδωσε προειδοποίηση σήμερα το πρωί σχετικά με πιθανές επιπτώσεις της τροπικής καταιγίδας «Mun».

Το TMD αναφέρει ότι η τροπική καταιγίδα κινείται δυτικά από το νησί Χαϊνάν στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας με ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και θα φτάσει στην ξηρά μεταξύ του βόρειου Βιετνάμ και της Κίνας αύριο (4 Ιουλίου). Προβλέπεται ότι η καταιγίδα θα φέρει μαζί της καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους σε περιοχές της Ταϊλάνδης, ειδικά στα βόρεια, τα βορειοανατολικά, τα κεντρικά και τα ανατολικά.

Σύμφωνα με το AccuWeather, το Mun μπορεί να εξασθενήσει ξανά σε τροπική κατάθλιψη τις επόμενες 12-24 ώρες λόγω αλληλεπίδρασης με τη γη, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει μια τροπική καταιγίδα καθώς αναδύεται από το Hainan της Κίνας και πάλι στη Θάλασσα Tonkin. Έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι αναμένονται σε όλο το Χαϊνάν έως την Τετάρτη, πριν βελτιωθούν οι συνθήκες μέχρι την Πέμπτη.

 

Επίσης απαρίθμησε περιοχές που μπορεί να επηρεαστούν από την καταιγίδα, όπως η Pattaya και το Chonburi

Ιούλιος 3
Βόρεια: Chiang Rai, Phayao, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanulok, Tak, Sukhothai και Phetchabun.

Βορειοανατολικά: Loei, Nong Bua Lam Phu, Nong Khai, Bueng Kan, Udon Thani, Sakhon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Kalasin, Yasothon, Roi Et, Maha Sarakham, Amnat Charoen, Chaiyaphum, Khon Kaen, Nakhon Ratchasima, Si Sa Ket και Ubon Ratchathani.

Κεντρικά: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Nakhon Pathom, Nakhon Sawan, Lop Buri και Saraburi.

Ανατολή: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat.

Νότια: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phang Nga και Phuket.

Ιούλιος 4
Βόρεια: Chiang Rai, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanuloke, Tak, Kamphaeng Phet, Phichit και Phetchabun.

Βορειοανατολικά: Loei, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakhon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Chaiyaphum, Khon Kaen και Kalasin.

Κεντρικά: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Nakhon Pathom και Suphan Buri.
Ανατολή: Sa Kaeo, Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat.

Νότια: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong και Phang Nga.

Το TMD πρόσθεσε ότι τα μικρά σκάφη δεν πρέπει να πάνε στη θάλασσα ούτε στη Θάλασσα Ανταμάν ούτε στον Κόλπο της Ταϊλάνδης λόγω του πιθανού ισχυρού νοτιοδυτικού μουσώνα που θα φέρει φρέσκους ανέμους και ύψος κυμάτων 2-3 μέτρων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/