Ταϊλανδός μαχαιρώνει την πρώην γυναίκα του από ζήλια και θυμό στην Πατάγια

Πατάγια-

Στις 8:30 στις 2 Ιουλίου 2019, ο κ. Thanawat Muangwong, 49 ετών, μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του, Miss Wassana Yumchem, 34 ετών, μπροστά από το διαμέρισμά της λίγο έξω από την κεντρική Πατάγια.

Ο κ. Muangwong περίμενε την αστυνομία και τους διασώστες να φτάσουν ενώ κάπνιζε ήρεμα τσιγάρα μπροστά στη Miss Muangwong που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά της. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου παραμένει υπό φροντίδα και σε σοβαρή κατάσταση από σήμερα το πρωί, 3 Ιουλίου 2019.

Ο κ. Muangwong δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν πιεσμένος και στενοχωρημένος που η πρώην σύζυγός του μιλούσε με άλλους άνδρες στην εφαρμογή LINE και σήμερα το άγχος του είχε φτάσει σε σημείο που αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμά της και να τη μαχαιρώσει. Ήξερε ότι αυτό που είχε κάνει ήταν λάθος και ότι θα τιμωρηθεί γι' αυτό, γι' αυτό επέλεξε να μείνει και να περιμένει να συλληφθεί και να παραδεχτεί το έγκλημά του.

Η αστυνομία θα κατηγορήσει τον κ. Muangwong για πολλαπλά αδικήματα, όπως επίθεση με θανατηφόρο όπλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημείωση συντακτών: Η αρχική έκδοση αυτής της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ο κ. Muangwong είχε μαχαιρώσει έναν άνδρα, κάτι που ήταν λάθος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/