Electronic Balance Board εκρήγνυται με φόρτιση στην Pattaya, τραυματίζει τον ιδιοκτήτη και παραλίγο να κάψει το σπίτι του

Πατάγια-

Ο Korakat Karndee, 39 ετών, είχε μόλις τελειώσει τη χρήση της ηλεκτρονικής του σανίδας ισορροπίας, μιας συσκευής που χρησιμοποιείται για άσκηση και πωλείται ευρέως στο Διαδίκτυο και στην Πατάγια και την είχε τοποθετήσει στον φορτιστή στην κρεβατοκάμαρά του στο σπίτι του στη Νότια Πατάγια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Χρησιμοποιούσε την τουαλέτα όταν άκουσε μια μεγάλη έκρηξη που έβαλε φωτιά στην κρεβατοκάμαρά του… η πηγή, όπως ισχυρίζεται, ήταν η έκρηξη της ηλεκτρονικής πλακέτας ισορροπίας.

Προσπάθησε μόνος του να σβήσει τη φωτιά, ωστόσο εξαπλώθηκε και υπέστη εγκαύματα ενώ το έκανε.

Κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Πυροσβεστικής στην Πατάγια και ανταποκρίθηκαν γρήγορα, καταφέρνοντας να σβήσουν τη φωτιά και να βρουν τον φερόμενο ένοχο, τα υπολείμματα του πίνακα ισορροπίας που απεικονίζεται παραπάνω.

Ο κ. Karndee δεν κατονόμασε τη συγκεκριμένη μάρκα του πίνακα ισορροπίας ή από πού αγόρασε τον πίνακα αρχικά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/