Ηλικιωμένος Βρετανός ομογενής πεθαίνει κατά την προβολή ταινίας τρόμου στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας ηλικιωμένος Βρετανός ομογενής, ο κ. Bernard Channing, 78 ετών, βρέθηκε νεκρός σε μια κινηματογραφική αίθουσα στην Πατάγια σε μια προβολή της ταινίας τρόμου «Annabelle Comes Home» το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιουλίου, επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία στο The Ειδήσεις Πατάγια.

Η αιτία θανάτου δεν έγινε γνωστή και ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά την ολοκλήρωση της ταινίας από άλλο θαμώνα του κινηματογράφου.

Το προσωπικό είπε ότι ο άνδρας είχε έρθει μόνος του στον κινηματογράφο και αγόρασε ένα μόνο εισιτήριο.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και η βρετανική πρεσβεία ενημερώθηκε για τον θάνατό του.

Ο σχολιασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ήταν εξαγριωμένος και ενεργός σχετικά με αυτήν την ιστορία, με πολλούς σχολιαστές να πιστεύουν ότι το φάντασμα της Annabelle είχε σκοτώσει τον άνδρα ή ότι η ταινία ήταν τόσο τρομακτική που τον σκότωσε. Η Ταϊλάνδη έχει μια ισχυρή και μακροχρόνια δεισιδαιμονία σχετικά με τα φαντάσματα και ως εκ τούτου, δεν έχουμε ονομάσει τον συγκεκριμένο κινηματογράφο για αυτό το άρθρο.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/