Ντόπιος 75χρονος Ταϊλανδός λέει ότι έχει φτιάξει και εφεύρει τη δική του γεννήτρια που δεν χρησιμοποιεί καύσιμα

Ταϊλάνδη-

Ο 75χρονος Cheun Funkai, πρώην υπάλληλος της Αρχής Ηλεκτρισμού της Ταϊλάνδης που συνταξιοδοτήθηκε πριν από 12 χρόνια, ισχυρίζεται ότι εφηύρε μια πρωτότυπη γεννήτρια μετά από πάνω από μια δεκαετία δοκιμών και σφαλμάτων.

Η γεννήτρια δεν απαιτεί πετρέλαιο, άνθρακα ή αέριο για να λειτουργήσει και σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Η γεννήτρια χρησιμοποιεί σύστημα χειροκίνητου στρόφαλου και είναι αρκετά μικρή ώστε να μπορεί να κινείται φορητά, ζυγίζοντας περίπου 100 κιλά. Δεν θα δώσει τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, αλλά δηλώνει ότι ο πυρήνας της συσκευής τροφοδοτείται από μια καρδιά η οποία μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά με το χέρι θα παράγει σταθερή ηλεκτρική ενέργεια για έως και 6-8 ώρες. Επέδειξε τη συσκευή για την πρέσα στην οποία παρήγαγε με επιτυχία ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να χρησιμοποιεί καύσιμα.

Λέει ότι το κόστος παραγωγής της μηχανής είναι περίπου 16,000 μπατ και το πρωτότυπο, το οποίο παραδέχεται ότι δεν είναι όμορφο και θα εξελιχθεί, κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τον ίδιο στο σπίτι.

Έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη συσκευή από το Υπουργείο Εμπορίου, το οποίο, όπως λέει, έχει κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα για τη συσκευή και θα αρχίσει να την πουλά και να τη διανέμει σε όλη την Ταϊλάνδη ως πηγή φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας για ταϊλανδέζους σε αγροτικές περιοχές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/