Νεκρό δελφίνι που εθεάθη κοντά στο Koh Larn, πιστεύεται ότι πιάστηκε σε δίχτυα ψαρέματος

Koh larn

Ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε από τουρίστες να πηγαίνει στο Koh Larn και βιντεοσκοπήθηκε σήμερα το πρωί και το βίντεο έχει γίνει τώρα viral.

Το δελφίνι φαίνεται να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και είχε ένα μεγάλο σχοινί κολλημένο στο σαγόνι του.

Η Pattaya Sea Rescue πιστεύει ότι το δελφίνι πιάστηκε σε ένα δίχτυ ψαρέματος και το σχοινί είναι από την προσπάθεια να ξεκολλήσει από τα δίχτυα. Πιστεύουν ότι η ενέργεια προκάλεσε περαιτέρω τραυματισμό στο δελφίνι και, τελικά, θάνατο.

Οι αξιωματούχοι της Θάλασσας Διάσωσης της Πατάγια είπαν ότι πρόκειται να εξετάσουν περαιτέρω το περιστατικό για να αποτρέψουν αυτό να συμβεί στο μέλλον. Τα δελφίνια θεωρούνται σύμβολο της πόλης και κυριαρχούν στο τρέχον λογότυπο και την τουριστική εκστρατεία για το τουριστικό θέρετρο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/