Αξιωματούχοι Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης τώρα κυνηγούν τους Υπεραστέρους στο Αεροδρόμιο

Μπανγκόκ-

Το Naew Na Thai news δημοσίευσε φωτογραφίες και ανέφερε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο πολλοί μεταναστευτικοί πράκτορες, μαζί με στρατιωτικούς αξιωματούχους και ακόμη και έναν σκύλο, επιθεωρούν τώρα το αεροδρόμιο σε τακτική βάση και ζητούν από τυχαίους επιβάτες τα διαβατήριά τους για να βρουν αλλοδαπούς που παραμείνουν πριν φύγουν από τη χώρα.

Αναφέρθηκε ότι σταμάτησαν τυχαία δεκάδες αλλοδαποί πριν προλάβουν να φτάσουν στο check in σε όλο τον τερματικό σταθμό και στην περιοχή άφιξης για το αεροδρόμιο. Ζήτησαν διαβατήρια αλλοδαπών για να ελέγξουν εάν είχαν παραμονή ή όχι.

Επιπλέον, αναφέρθηκε από το Naew Na news ότι πέρασαν επίσης από τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και τον χώρο αποβίβασης των ταξί και των λεωφορείων, επιλέγοντας τυχαία αλλοδαπούς για να ελέγξουν τα διαβατήριά τους.

Οι αξιωματούχοι δεν σχολίασαν τι θα συνέβαινε εάν κάποιος βρισκόταν σε παραμονή και εάν θα του επιτρεπόταν να πληρώσει πρόστιμο κανονικά ή εάν θα οδηγούνταν στο κέντρο κράτησης μετανάστευσης.

Ο Naew Na ανέφερε ότι δεν βρέθηκαν αλλοδαποί που είχαν υπερβεί τη διαμονή τους στους ελέγχους αυτά τα Σαββατοκύριακα, αλλά ότι οι σαρώσεις θα συνεχιστούν.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉNaew Na News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/