Βίντεο: Πελάτης εστιατορίου επιτίθεται σε δύο υπαλλήλους για διαφωνία θέσεων και τιμής, παίρνει πρόστιμο 10,000 μπατ

Τσονμπούρι-

Στις 5:00 μ.μ. στις 28 Ιουνίου 2019 στο Robinson Lifestyle Mall στο Chonburi στο Okama Buffet, ένας αναστατωμένος πελάτης για μια διαφορά τιμής περίπου 120 μπατ αποφάσισε ότι το να χτυπήσει το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης μιας νεαρής γυναίκας διακομιστή, ήταν η κατάλληλη απάντηση.

Ο άνδρας, ο κ. Thiraphon Phokham, 40 ετών ήταν έξω για φαγητό με την οικογένειά του και είχε μια διαφωνία σχετικά με την τιμή και την πολιτική θέσεων που ήταν περίπου 120 μπατ και έχασε την ψυχραιμία του. Σύμφωνα με το προσωπικό, πέρασε περίπου ένα λεπτό διαφωνώντας για την πολιτική και όταν του έδειξε το μενού και η πολιτική πέταξε το μενού και επιτέθηκε σε δύο μέλη του προσωπικού.

Στη συνέχεια, έφυγε από το εστιατόριο, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό προσπαθούσε να τον κάνει να σταματήσει. Τράβηξαν φωτογραφίες της πινακίδας και του οχήματός του και ο κ. Phokham παραδόθηκε αργότερα το βράδυ στην τοπική αστυνομία.

Ο άνδρας δήλωσε ότι έχασε την ψυχραιμία του και ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό και πλήρωσε αποζημίωση 10,000 μπατ στους υπαλλήλους που χτύπησε, 5000 μπατ ο καθένας.

Ο άνδρας αναφέρθηκε από μέλη του προσωπικού του εστιατορίου και σχετικούς τύπους ότι οδηγούσε μια ακριβή Porsche, κάτι που οδήγησε πολλούς ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν αρνητικά σχόλια για το πώς κάποιος με τα χρήματα για να αγοράσει ένα τέτοιο όχημα θα συμπεριφερόταν στους χαμηλούς μισθούς εργαζομένων σε εστιατόρια.

Πίστωση βίντεο T News Chonburi.

Ακολουθεί βίντεο από το περιστατικό:

https://web.facebook.com/tnewschonburi/videos/407801793159887/

Ακολουθεί ένα βίντεο με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη από το προσωπικό, το οποίο φαίνεται να είναι ακόμα πολύ αναστατωμένο και συγκλονισμένο:

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉtnews chonburi
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/