Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα επενδύσει 5 δισεκατομμύρια μπατ για την επέκταση της υποδομής Διαδικτύου για τη χώρα

Ταϊλάνδη-

Το Υπουργείο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας της Ταϊλάνδης σχεδιάζει να επενδύσει 5 δισεκατομμύρια THB (περίπου 162.7 εκατομμύρια USD) για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της υποδομής διαδικτύου της χώρας. Η κυβέρνηση ανέθεσε τη σύμβαση για αυτό το έργο στην κρατική εταιρεία CAT Telecom, αναφέρει η Phnom Penh Post, επικαλούμενη τον Atcharin Phatthanaphanchai, μόνιμο γραμματέα του υπουργείου. Με το όνομα «Asean Digital Hub», το έργο περιλαμβάνει τρεις φάσεις, δηλαδή την αύξηση της χωρητικότητας του δικτύου στα σύνορα, την αναβάθμιση χωρητικότητας του εθνικού δικτύου και το υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα. και την ανάπτυξη ενός νέου διεθνούς υποθαλάσσιου καλωδίου.

Στην πρώτη φάση, η CAT επέκτεινε τη χωρητικότητα του Διαδικτύου κατά 2,300 Gbps σε παραμεθόριες περιοχές που συνδέουν την Καμπότζη, το Λάος και τη Μιανμάρ. Οι επενδύσεις σε αυτό το έργο ανήλθαν σε 2 δισεκατομμύρια THB. Η CAT επένδυσε 1 δισεκατομμύριο THB στη δεύτερη φάση του έργου και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές στον εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος σε 151 σταθμούς επικοινωνίας σε όλη τη χώρα.

Ο οργανισμός αύξησε επίσης τη χωρητικότητα του υπάρχοντος υποθαλάσσιου καλωδιακού δικτύου κατά 770 Gbps, συνδέοντας την Ταϊλάνδη με τη Σιγκαπούρη, την Κίνα μέσω του Χονγκ Κονγκ και τις ΗΠΑ. Η αναβαθμισμένη υποδομή μπορεί πλέον να χειριστεί 7,512 Gbps κίνησης στο διαδίκτυο για ολόκληρη τη χώρα.

Η τρίτη φάση περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός νέου υποθαλάσσιου καλωδίου Διαδικτύου που συνδέει την Ταϊλάνδη με τις χώρες της Ασίας-Ειρηνικού, δηλαδή τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και τη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της CAT Telecom, Sanpachai Huvanandana, ο πάροχος σχεδιάζει να υπογράψει επενδυτικές και κατασκευαστικές συμφωνίες με εταίρους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το νέο υποβρύχιο καλώδιο θα αναπτυχθεί έως το 2022, πρόσθεσε ο πρόεδρος της CAT Telecom.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPhomn Penh Post, telecompaper.com, tradingeconomics
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/