Το σύστημα CCTV Pattaya κρίθηκε επιτυχημένο και πρόκειται να εισαχθεί σε όλη τη χώρα

Πατάγια-

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις ροές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το The Pattaya News σάς έδωσε μια κρυφή προεπισκόπηση του συστήματος CCTV και του κέντρου διοίκησης 36 εκατομμυρίων μπατ της Pattaya. Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η πλειονότητα των καμερών δεν λειτουργούσαν και ήταν σε κατάσταση άθλησης. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια, η πόλη έχει επενδύσει εκατομμύρια μπατ για την επισκευή και την αναβάθμιση του συστήματος και την εγκατάσταση ενός κέντρου διοίκησης.

Η πόλη είναι τώρα γεμάτη με εκατοντάδες κάμερες, αν και οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν πόσες ακριβώς είναι.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στον Τύπο ότι εγκαταστάθηκαν στις πιο βαριές πεζοπορικές και τουριστικές τοποθεσίες, καθώς και σε αυτό που αποκαλούσαν τοποθεσίες υψηλού κινδύνου όπου η εγκληματικότητα είναι συνηθισμένη.

Οι κάμερες είναι υψηλής ποιότητας και μπορούν να μεγεθύνουν ακόμη και σε μικρές λεπτομέρειες, όπως αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων, σύμφωνα με τον υποστράτηγο της αστυνομίας Woraphong.

Ο υποστράτηγος Woraphong λέει ότι τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Από τον Μάιο του 2018 έως τον Μάιο του 2019 δήλωσε ότι υπήρξαν συνολικά 1305 ποινικές υποθέσεις στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής και της επίθεσης που κατατέθηκε στην Αστυνομία.

1,120 από αυτές τις υποθέσεις οδήγησαν σε σύλληψη και ο ύποπτος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, είπε. Η συντριπτική πλειονότητα, όπως δήλωσε, επιλύθηκε με τον έλεγχο του συστήματος CCTV και την επιτυχή παρακολούθηση του ύποπτου.

Τώρα, με την επιτυχία του συστήματος, πρόκειται να λανσαριστεί σε υψηλούς τουριστικούς προορισμούς πανελλαδικά. Επιπλέον, ακόμη περισσότερες κάμερες πρόκειται να εγκατασταθούν σε όλη την πόλη, επιτρέποντας στην αστυνομία της Pattaya να μπορεί να βλέπει με μια ματιά την πλειοψηφία της πόλης ανά πάσα στιγμή.

Το Phuket, το Koh Samui, το Hua Hin, το Rayong, το Trat και το Chiang Mai είναι τα επόμενα στη λίστα για να αποκτήσουν το σύστημα τύπου CCTV Pattaya και το κέντρο διοίκησης σύμφωνα με τον υποστράτηγο Woraphong. Η Pattaya ήταν το πεδίο δοκιμών για το σύστημα, καθώς σύμφωνα με τον Ταγματάρχη Woraphong έχει έναν αυξανόμενο αριθμό ξένων τουριστών χρόνο με το χρόνο.

Αρχική πηγή Bangkok Post, πίστωση φωτογραφίας Pattaya Law Enforcement

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΜπανγκόκ Δημοσίευση
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/