Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης δημοσιεύει αυστηρούς νέους κανόνες σχετικά με το τι μπορεί να μεταφερθεί στα αεροπλάνα

Η CAA (Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας) της Ταϊλάνδης απαιτεί από όλα τα αεροδρόμιά της στη χώρα να εφαρμόζουν αυστηρότερα τους κανονισμούς ασφαλείας που θα απαγόρευαν τη μεταφορά πολλών αντικειμένων σε αεροπλάνα κατά τη μεταφορά σας.

Η αναβαθμισμένη απαγόρευση καλύπτει τρόφιμα, υγρά και καλλυντικά που πλέον περιορίζονται σε δοχεία που δεν έχουν χωρητικότητα όχι μεγαλύτερη από 100 χιλιοστόλιτρα (ένα δέκατο του λίτρου). Αυτά τα αντικείμενα θα είναι περιορισμένα και δεν θα μπορείτε να τα μεταφέρετε σε καμία από τις περιοχές επιβατών ή σε αεροσκάφος.

Ακολουθούν μερικά από τα στοιχεία της απαγορευμένης λίστας: Νερό? αναψυκτικά; σούπα; σιρόπι; μαρμελάδα; στιφάδο; σάλτσα; «nam prik» (ένα δημοφιλές ταϊλανδέζικο καρύκευμα); τρόφιμα σε σάλτσα? κρέμες? λοσιόν? καλλυντικά; λάδι; άρωμα; οδοντόκρεμα; σαμπουάν; αφρόλουτρο; σπρέι; αφρός; μάσκαρα? κραγιόν και βάλσαμο για τα χείλη.

Η αναβάθμιση των απαγορεύσεων φαίνεται να είναι μια αυστηρότερη ερμηνεία των προηγούμενων κανόνων παρά μια ανάπτυξη μιας εκτεταμένης λίστας με απαγορευμένα είδη.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι σχολιαστές ανησυχούν ότι υπάρχει έλλειψη σήμανσης και ενημέρωσης σχετικά με τους περιορισμούς σε πολλές γλώσσες στα τρέχοντα αεροδρόμια της χώρας. Αυτοί και πολλές πηγές ειδησεογραφικών μέσων ενθαρρύνουν την CAA να υπογράψει και να εντοπίσει σωστά τους περιορισμούς για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες ουρές ασφαλείας με μπερδεμένους τουρίστες και επιβάτες.

Η απαγόρευση ξεκίνησε το Σάββατο το Σαββατοκύριακο.

Η CAA αναφέρει ότι ο λόγος της απαγόρευσης είναι η διασφάλιση καλύτερων προτύπων ασφαλείας και η προστασία όλων των επιβατών.

Υπήρξαν ορισμένες αναφορές για μεγαλύτερες ουρές αναμονής ασφαλείας σε ορισμένα αεροδρόμια αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με το τι επιτρεπόταν και τι δεν επιτρεπόταν να μεταφερθούν σε αεροπλάνα.

Με κάποιο πηγαίο υλικό από το Sanook και το The Thaiger, που επιμελήθηκε το The Pattaya News.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉSanook, Thaiger
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/