Δημοφιλές Jomtien Hotel γεμάτο τουρίστες κλειστό λόγω υποτιθέμενης διαφοράς ιδιοκτησίας, τουρίστες εκδιώχθηκαν χωρίς προειδοποίηση

Jomtien-

Χθες το απόγευμα, 24 Ιουνίου 2019, τοπικοί αξιωματούχοι και αστυνομία έφτασαν στο Euro Star Jomtien Beach Hotel που βρίσκεται στην κορυφή του Jomtien Beach Road κοντά στην παραλία Dongtan για να κλείσουν το ξενοδοχείο, εκδιώκοντας δεκάδες τουρίστες στη διαδικασία.

Το ξενοδοχείο, το οποίο σύμφωνα με τη διεύθυνση εμπλέκεται σε ιδιοκτησιακή διαμάχη με την εταιρεία χαρτοφυλακίου τους, είχε διακοπή ρεύματος, αφαιρέθηκαν τα συστήματα ασφαλείας και ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι κατέσχεσαν τη συλλογή ποτών και κρασιών τους.

Οι τουρίστες που διέμεναν στο ξενοδοχείο εκδιώχθηκαν χωρίς προειδοποίηση. Κάποιοι ήταν στα δωμάτιά τους και άλλοι στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Αρκετοί επέστρεψαν χωρίς προειδοποίηση ή προειδοποίηση για το κλείσιμο του ξενοδοχείου. Πολλοί τουρίστες δήλωσαν στον συγκεντρωμένο Τύπο ότι είχαν κάνει κράτηση μήνες νωρίτερα. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα λάμβαναν επιστροφή χρημάτων για το ζήτημα.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δήλωσε ότι είχε κάνει επίσημη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η έξωση και πώς άφησε τους τουρίστες σε πολλές περιπτώσεις αποκλεισμένους.

Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από την εταιρεία χαρτοφυλακίου ούτε το The Pattaya News έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη νομική διαφορά ιδιοκτησίας.

Μεταλλικοί στύλοι έχουν στηθεί πάνω από την είσοδο του ξενοδοχείου για να εμποδίσουν την πρόσβαση αυτή τη στιγμή.

Μείνετε συντονισμένοι στο The Pattaya News για περισσότερες εξελίξεις.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThai Visa, 77Jowo
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/