Ξένος τουρίστας χτυπήθηκε από μοτοσικλέτα που διασχίζει το Second Road κοντά στο Central Festival Mall

Πατάγια-

Χθες το απόγευμα ένας αλλοδαπός τουρίστας που εκτιμάται ότι είναι γύρω στα πενήντα χτυπήθηκε διασχίζοντας το Second Road Near Central Festival από μια μοτοσικλέτα που ορισμένοι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι έτρεχε με ταχύτητα.

Ο αλλοδαπός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορούσε να κινηθεί. Το όνομά του δεν δόθηκε στον Τύπο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, υπήκοος Ταϊλάνδης, τραυματίστηκε επίσης αν και όχι τόσο σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για φροντίδα.

Η αστυνομία της Πατάγια λέει ότι εξετάζει το CCTV στην περιοχή και με βάση τα αποτελέσματα μπορεί να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες.

Αυτό το ατύχημα έρχεται στην ουρά μιας Ρωσίδας τουρίστριας που σκοτώθηκε από μια μοτοσικλέτα που έτρεχε με ταχύτητα στο Jomtien περίπου μια εβδομάδα πριν, κατά την οποία η πόλη δώρισε 5000 μπατ στην οικογένειά της μετά το περιστατικό.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/