Η εξυπηρέτηση πελατών στα καλύτερά της, ένας συλληφθείς έμπορος ναρκωτικών ζητά από τους αστυνομικούς να ζητήσουν συγγνώμη από τους πελάτες του για καθυστερημένες παραγγελίες στο Jomtien

Jomtien/Sattahip

Ένας φερόμενος έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη σε ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου Sattahip παρακάλεσε τους αστυνομικούς να ειδοποιήσουν τους πελάτες του και να ζητήσουν συγγνώμη για τις παραδόσεις που δεν θα μπορέσει να κάνει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Jomtien.

Ο Chatpong Kiewracha, 34 ετών, συνελήφθη στις 22 Ιουνίου με 19.75 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατά τη διάρκεια μιας στάσης κυκλοφορίας έξω από το ξενοδοχείο Ambassador City.

Μόλις βρήκε τις χειροπέδες, ο Τσατπόνγκ έκανε έκκληση στους αξιωματικούς του που συνέλαβαν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Line στο smartphone του για να επικοινωνήσουν με κάθε έναν από τους πελάτες του και να τους ζητήσουν συγγνώμη που δεν μπόρεσαν να τους παράσχουν ναρκωτικά.

Η αστυνομία, στην ευχάριστη θέση να εντοπίσει τους χρήστες ναρκωτικών, πιθανότατα ήταν στην ευχάριστη θέση να δεχτεί τον έμπορο την προσφορά του.

Πίστωση: Pattaya Mail, Thai Visa

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉΤαϊλανδική βίζα, Pattaya Mail
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/