Θυμωμένος ξένος τουρίστας αντιστέκεται στη σύλληψη στην παραλία Jomtien, φτύνει και κλωτσά τον αστυνομικό (Βίντεο)

Jomtien-

Στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Ιουνίου 2019, ένας άγνωστος αλλοδαπός, που δεν φορούσε τίποτα εκτός από ένα σορτς, συνελήφθη στην παραλία Jomtien.

Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε σε πολλαπλές κλήσεις ότι ένας θυμωμένος και φερόμενος βαριά μεθυσμένος άνδρας με τατουάζ χωρίς πουκάμισο, περιπλανιόταν στην περιοχή της παραλίας προσβάλλοντας και απειλώντας τυχαίους τουρίστες και ντόπιους. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παραπονέθηκαν ότι ο άνδρας τρόμαζε τους πελάτες.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άντρα που ταίριαζε στην περιγραφή που αρνήθηκε να ταυτοποιηθεί και φαινόταν πολύ μεθυσμένος. Φαινόταν να είναι στα τέλη του σαράντα και πιθανώς ανατολικοευρωπαϊκής καταγωγής με βάση την προφορά του.

Μάρτυρες και οι ρεπόρτερ μας στις ειδήσεις της Pattaya παρακολούθησαν καθώς ο άνδρας αρνιόταν να ηρεμήσει και αρνήθηκε να ακολουθήσει τις εντολές των αξιωματικών. Μετά από αρκετά λεπτά προσπάθειας να πείσει τον άνδρα να συμμορφωθεί, έκανε πολλές απειλητικές χειρονομίες προς τους αστυνομικούς και του πέρασαν χειροπέδες για τη δική του και τη δική τους ασφάλεια.

Σε αυτό το σημείο, ο άνδρας συνέχισε να εκνευρίζεται περισσότερο και να φτύνει έναν αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησε να τον κλωτσήσει. Οι αστυνομικοί έριξαν τον άνδρα κάτω και υπό έλεγχο.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου αξιωματούχοι λένε ότι αρνείται να συνεργαστεί ή να δώσει τις πληροφορίες του. Δεν είχε πάνω του έγγραφα ή χρήματα όταν συνελήφθη. Οι αξιωματούχοι εργάζονται για τον εντοπισμό του άνδρα που θα αντιμετωπίσει πολυάριθμες κατηγορίες για αντίσταση στη σύλληψη και επίθεση σε αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/