23χρονη Ταϊλανδή πέφτει μέχρι θανάτου στο Naklua, Κορεάτης Boyfriend υπό έρευνα

Naklua-
Μια 23χρονη υπήκοος της Ταϊλάνδης έπεσε μέχρι θανάτου από τον 30ο όροφο ενός διαμερίσματος στη Naklua σήμερα στις 5:00 μ.μ. που βρίσκεται κοντά στην παραλία Wongamat.

Βρέθηκε γυμνή και πιστεύεται ότι πέθανε ακαριαία σε μια στέγη άλλου κτιρίου από κάτω.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό έρευνα ένας άνδρας υπήκοος Κορέας, ο οποίος βρέθηκε στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της πτώσης της. Η γυναίκα έμενε στο δωμάτιο για αρκετούς μήνες σύμφωνα με το προσωπικό ασφαλείας του διαμερίσματος.

Έχουμε αποκρύψει και τα δύο ονόματα αυτήν τη στιγμή, καθώς πρόκειται για μια ενεργή υπόθεση.

Η Εθνική Κορέας δήλωσε ότι είναι ο φίλος της γυναίκας, ωστόσο δεν είδε το περιστατικό και δεν γνώριζε την πτώση και λέει ότι ήταν ατύχημα.

Η Αστυνομία τον έχει πάρει από αυτή την ώρα για περαιτέρω ανάκριση σχετικά με το περιστατικό και για να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Ένας αξιωματικός ασφαλείας στο διαμέρισμα που δεν θέλησε να κατονομαστεί δήλωσε στον συγκεντρωμένο Τύπο ότι δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με τον Κορεάτη φίλο και ισχυρίστηκε ότι είχε χτυπήσει τη γυναίκα στο παρελθόν και είχε παραπονεθεί στο προσωπικό ασφαλείας για την καταχρηστική συμπεριφορά του. στο παρελθόν.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει υλικό που μπορεί να προσβάλει ευαίσθητους θεατές.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/