Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι κάθε Ταϊλανδός πρέπει να δώσει προσοχή στη Σύνοδο Κορυφής του ASEAN τα Σαββατοκύριακα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 19 Ιουνίου 2019 (NNT) – Η Ταϊλάνδη φιλοξενεί την 34η Σύνοδο Κορυφής της ASEAN και έχουν προετοιμαστεί οι χώροι διεξαγωγής και τα μέτρα ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha κάλεσε τους πολίτες να δώσουν προσοχή στη Σύνοδο Κορυφής του ASEAN.

Ως πρόεδρος του ASEAN φέτος, ο στρατηγός Prayut είπε ότι κάθε Ταϊλανδός πρέπει να δώσει προσοχή στη Σύνοδο Κορυφής, η οποία θα επηρεάσει το μέλλον της Ταϊλάνδης. Το ζήτημα είναι η ασφάλεια, οι οικονομικές και κοινωνικές υποθέσεις της κοινότητας του ASEAN και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του εμπορικού πολέμου. Ως πρόεδρος της ASEAN, η Ταϊλάνδη διευθύνει την επόμενη συνεδρίαση της ASEAN, η οποία έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του τρέχοντος έτους. Περισσότερες από 180 μικρότερες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι ηγέτες των 10 κρατών μελών του ASEAN έχουν προγραμματιστεί να παρευρεθούν στην 34η Σύνοδο Κορυφής του ASEAN στο The Athenee Hotel, ένα Luxury Collection Hotel στην Μπανγκόκ και σε περισσότερους από 10 άλλους χώρους. Οι σημαίες του ASEAN και το σύμβολο της Συνόδου Κορυφής έχουν προετοιμαστεί από στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ η αστυνομία περιπολεί στους χώρους και εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας.

Η Σύνοδος Κορυφής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο με συνάντηση των μόνιμων αντιπροσώπων της ASEAN και στη συνέχεια συνάντηση ανώτερων αξιωματούχων της ASEAN την Παρασκευή. Οι ηγέτες της ASEAN έχουν προγραμματιστεί να βρεθούν στη Σύνοδο Κορυφής την Κυριακή.

Τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κέντρο τύπου στο Grand Centre Point Hotel, όπου παρέχονται υπολογιστές, εξοπλισμός επικοινωνίας και χώρος στάθμευσης για τηλεοπτικά οχήματα. Το κέντρο Τύπου ανοίγει σήμερα. Μέλη των ΜΜΕ που έχουν εγγραφεί στο Υπουργείο Εξωτερικών ελέγχονται αυστηρά για λόγους ασφαλείας.

Credit-National News Bureau of Thailand

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉNNT
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/