Αυστραλός συνελήφθη μετά από διαμάχη στο μπαρ που καταγράφηκε σε βίντεο να κακοποιεί φραστικά την αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια-

Στις 4:00 π.μ. σήμερα το πρωί, ένας Αυστραλός, ο κ. Κωνσταντίνος Αναγνώστου, 55 ετών, καταγράφηκε σε βίντεο από δημοσιογράφους να κακομεταχειρίζεται, να φωνάζει και να βρίζει μια μεγάλη ομάδα τοπικής αστυνομίας σε σημείο ελέγχου στην οδό Thrappraya.

Ο κ. Αναγνώστου φέρεται να ενεπλάκη σε διαμάχη νωρίτερα το βράδυ στην περιοχή Soi Diamond κοντά στο Walking Street στη Νότια Πατάγια. Το βίντεο CCTV που παρέχεται παρακάτω δείχνει ένα άτομο που φαίνεται να είναι ο κ. Αναγνώστου να βγαίνει από τη μοτοσικλέτα του και να χτυπά μια άλλη μοτοσικλέτα στο Soi Diamond και στη συνέχεια να τσακώνεται θυμωμένα με την ασφάλεια του μπαρ και το προσωπικό, κατηγορώντας τους για το ατύχημα. Το μηχανάκι που φέρεται να χτύπησε ο κ. Αναγνώστου ήταν ιδιοκτησίας υπαλλήλου του μπαρ.

Το προσωπικό του μπαρ αναφέρθηκε ότι κάλεσε την αστυνομία για να επιλύσει το περιστατικό, αλλά ο κ. Αναγνώστου αρνήθηκε να ηρεμήσει, απειλώντας το προσωπικό ακόμα και μετά την προβολή του βίντεο που φαίνεται να δείχνει ότι η πτώση δεν ήταν λάθος του μπαρ. Ο κ. Αναγνώστου αναφέρθηκε από την αστυνομία ότι τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά τον ακολούθησαν και τον σταμάτησαν σε σημείο ελέγχου στο Jomtien. Εδώ ο κ. Αναγνώστου ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από την αστυνομία στο Soi Diamond και άρχισε να εξοργίζεται λεκτικά κατά της αστυνομίας.

Ο κ. Αναγνώστου τελικά συνελήφθη και κατηγορείται για αντίσταση κατά τη σύλληψη μαζί με άλλες κατηγορίες που διεκπεραιώνονται.

Ο κ. Αναγνώστου λέει, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο, ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώσει πρόστιμα ή εγγύηση και σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι συνεργάσιμος, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης εξέτασης αλκοόλ στο αίμα κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Παραμένει στη φυλακή στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια από σήμερα το πρωί.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει βρισιές και γλώσσα που μπορεί να προσβάλει ευαίσθητους θεατές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/