Ιταλός πέφτει μέχρι θανάτου στο Mall στην κεντρική Πατάγια, αιτία που διερευνάται

Πατάγια-

Στις 2:15 σήμερα, 20 Ιουνίου 2019, ένας Ιταλός υπήκοος έπεσε από τον έκτο όροφο του Central Festival Mall από μια γυάλινη είσοδο ανελκυστήρα στην παραλία του εμπορικού κέντρου και πέθανε μπροστά σε δεκάδες σοκαρισμένους ντόπιους και τουρίστες.

Ο κ. Gianluigi Broccado, 57 ετών, βρέθηκε με σπασμένο λαιμό και κάταγμα στο κρανίο. Ήταν χωρίς πουκάμισο όταν έπεσε και φορούσε μόνο ένα κίτρινο σορτς. Το διαβατήριό του ήταν πάνω του, ωστόσο, δεν είχε άλλα έγγραφα ή κεφάλαια. Έπεσε από ένα μικρό μπαλκόνι κοντά στο ασανσέρ στον έκτο όροφο. Πέθανε ακαριαία σύμφωνα με περαστικούς.

Το προσωπικό ασφαλείας δήλωσε ότι ο άνδρας μπήκε στο εμπορικό κέντρο, πήγε αμέσως στο μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου και έπεσε. Το προσωπικό απάντησε καλύπτοντας την ανησυχητική σκηνή με μια σκηνή και κάλεσε αμέσως την τοπική αστυνομία και τον ιατροδικαστή.

Η ιταλική πρεσβεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του συμβάντος και αν ο άνδρας πήδηξε ή έπεσε ως ατύχημα.

Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος στο εμπορικό κέντρο μέσα σε περίπου ένα μήνα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/