Δύο δισεκατομμύρια μπατ Crystal Meth κατασχέθηκαν στο λιμάνι Chon Buri αυτό το Σαββατοκύριακο (Βίντεο)

Si Racha, Chonburi-

Η αστυνομία και οι αξιωματούχοι της καταστολής ναρκωτικών κατέσχεσαν περίπου έναν τόνο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ή Πάγου, αξίας περίπου δύο δισεκατομμυρίων μπατ σε τιμές του δρόμου, σε μια μάντρα κοντέινερ στην περιοχή Si Racha της ανατολικής επαρχίας Chon Buri της Ταϊλάνδης το Σάββατο.

Δύο Κινέζοι υπήκοοι και δύο Ταϊλανδοί συνελήφθησαν επί τόπου καθώς πήγαιναν στην αυλή για να ελέγξουν 612 κιβώτια παπουτσιών με προορισμό τις Φιλιππίνες. 34 από τα κουτιά βρέθηκαν να περιείχαν πάγο τυλιγμένο σε πακέτα τσαγιού.

Ενημερωμένες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η επιτυχής κατάσχεση ήταν αποτέλεσμα πληροφορίας που ειδοποίησε τους υπεύθυνους καταστολής ναρκωτικών για το μεγάλο φορτίο.

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν πιστεύεται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες μεμονωμένες κατασχέσεις.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/