Η Reece Vella, καταδικασθείς βιαστής και έμπορος ναρκωτικών, που ενεπλάκη στον θάνατο ενός κοριτσιού του τοπικού μπαρ το 2018, απελάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ναρκωτικά

Πατάγια

Τον Ιανουάριο του 2018, καλύψαμε εκτενώς τον θάνατο μιας τοπικής κοπέλας στο μπαρ που εργαζόταν στο Soi six, η οποία έπεσε από ένα μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου σε ένα διαμέρισμα στο λόφο Pratumnak στην Πατάγια. Ένας Βρετανός υπήκοος, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν καταδικασμένος βιαστής και έμπορος ναρκωτικών, ενεπλάκη στον θάνατό της και τράπηκε σε φυγή, κλέβοντας το τηλέφωνο και τη μηχανή της. Συνελήφθη σε ένα κοντινό μπαρ μπύρας χωρίς φαινομενικά φροντίδα στον κόσμο λίγο αργότερα.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη άρθρα μας για το περιστατικό παρακάτω. Ανανεώστε τη μνήμη σας ή μάθετε την ιστορία αυτής της κατάστασης και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε την τρέχουσα κατάσταση με τον κ. Vella.

Ενημέρωση: Βρετανός υπήκοος, 25 ετών, που εμπλέκεται στον θάνατο μιας Ταϊλανδέζικης γυναίκας είναι καταδικασμένος ως βιαστής, σε φυγή από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για κατηγορίες για ναρκωτικά

Η αστυνομία της Πατάγια παίρνει συνέντευξη από τον Βρετανό υπήκοο, 25 ετών, για το θάνατο μιας βαρούλας σε διαμέρισμα

Ο κ. Vella, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εκτίει ποινή σε φυλακή της Ταϊλάνδης για αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο της κας Janhuathon. Αντιμετώπιζε επίσης κατηγορίες για κλοπή της μηχανής και του τηλεφώνου της καθώς και για δίμηνη παραμονή. Είχε ισχυριστεί ότι έκαναν σεξ στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του και εκείνη έπεσε κατά λάθος. Είπε ότι πανικοβλήθηκε και έτρεξε, ωστόσο, της έκλεψε το τηλέφωνο και τη μηχανή και βρέθηκε σε ένα κοντινό μπαρ μπύρας το επόμενο απόγευμα μεθυσμένος και πίνοντας.

Ο κ. Vella αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή και απελάθηκε από την Ταϊλάνδη λίγες εβδομάδες πριν και ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες πώλησης και διανομής κοκαΐνης και ηρωίνης στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουνίου. Θα καταδικαστεί στις 8 Ιουλίου.

Το 2012 ο Vella καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες σε ίδρυμα νεαρών παραβατών στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον βιασμό και την επίθεση σε έναν έφηβο. Τότε αναφέρθηκε ότι ο νεαρός κ. Βέλλα «θύμωσε και ζήλευε» όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι.

Αργότερα συνελήφθη για διανομή ναρκωτικών από την αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2017, εμφανίστηκε στο Worcester Crown Court όπου κατηγορήθηκε για προμήθεια ναρκωτικών κατηγορίας Α, αλλά δεν αντιμετώπισε ποτέ αυτές τις κατηγορίες, αντίθετα διέφυγε στην Πατάγια.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/