Τα νησιά κοντά στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένου του Koh Larn, εξετάζονται ως προστατευόμενες περιβαλλοντικές περιοχές που θα περιόριζαν τις τουριστικές δραστηριότητες.

Πατάγια-

Οι αυτοδύτες, οι περιπατητές στη θάλασσα, τα τουριστικά σκάφη και τα σκάφη εστιατορίων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν νέους περιορισμούς καθώς η κυβέρνηση κινείται για να προστατεύσει τα κοντινά νησιά της Πατάγια.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Τσονμπούρι, Wisit Pungpetch, προήδρευσε σε συνεδρίαση της 13ης Ιουνίου σχετικά με ένα προσχέδιο ανακοίνωσης του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος που θα όριζε το Koh Larn, το Koh Sak και το Koh Krok ως προστατευόμενες περιβαλλοντικές περιοχές.

Το τελευταίο προσχέδιο είναι το τρίτο που εκδόθηκε τα τελευταία εννέα χρόνια χωρίς κανένα από αυτά να έχει εφαρμοστεί.

Ο Wisit εξήγησε το περιεχόμενο του σχεδίου ανακοίνωσης και είπε ότι τελικά θα προγραμματιστούν συναντήσεις και δημόσιες ακροάσεις.

Θα επηρεαστούν οι «θαλάσσιοι περιπατητές» που χρησιμοποιούν αέρα που παρέχεται από την επιφάνεια για να περπατήσουν στον βυθό της θάλασσας – και πολύ συχνά στην κορυφή των κοραλλιογενών υφάλων – δύτες, τουριστικά σκάφη και σκάφη εστιατορίων.

Συζητείται επίσης ο περιορισμός του αριθμού των καθημερινών τουριστών στο Koh Larn, ωστόσο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του Koh Larn είπαν στο Δημαρχείο ότι δεν υποστηρίζουν αυτήν τη λύση.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/