Η Ταϊλάνδη χάνει από τη Σουηδία με 5-1, αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά σκόραρε το πρώτο της γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε συγκινητική στιγμή

Γαλλία-

Μπορεί η Ταϊλάνδη να είναι εκτός Μουντιάλ Γυναικών, αλλά δάκρυα χαράς πλημμύρισαν μετά την ήττα με 5-1 από τη Σουηδία σήμερα το απόγευμα.

Η Ταϊλάνδη έχασε 13-0 από τις ΗΠΑ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα με τους Αμερικανούς να επικρίνονται έντονα με τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς τους καθώς ταπείνωσαν τους αντιπάλους τους.

Άλλα 90 λεπτά επιφύλασσε η Ταϊλάνδη πριν από τη σύγκρουσή της με τη Σουηδία.

Έμειναν 3-0 στο ημίχρονο και άρχισαν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους για επιστροφή στην Ταϊλάνδη από τη Γαλλία.

Καθώς μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, η Σουηδία προηγήθηκε με 4-0.

Τότε, συνέβη κάτι όμορφο.

Η Ταϊλάνδη μπήκε μπροστά και ο Kanjana Sungngoen έσπασε την μπάλα στο κοντινό δοκάρι.
Μπορεί να ήταν ένα γκολ παρηγοριάς αλλά οι σκηνές ήταν απλά μαγευτικές.

Στο περιθώριο, η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής ξέσπασαν σε κλάματα και ενθουσιασμό, καθώς αυτό ήταν το πρώτο γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο για την Ταϊλάνδη.

Μπορεί να δέχτηκαν 18 γκολ σε δύο ματς και να έπεσαν νοκ άουτ, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό το γκολ.

Όποιον κι αν υποστηρίζεις, δεν μπορείς να μην σε αγγίξει αυτή η απίστευτη στιγμή.

Η Σουηδία μπορεί να ανέβηκε στην άλλη άκρη για να κάνει το 5-1, αλλά αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία.

Η Ταϊλάνδη θα ελπίζει απλώς να ολοκληρώσει την εκστρατεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με στυλ απέναντι στη Χιλή, η οποία επίσης αποκλείστηκε μετά την ήττα της από τις ΗΠΑ σήμερα το απόγευμα.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/