Ιταλός απατεώνας που υποδύεται τον Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη με τη σύζυγό του στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας καταζητούμενος Ιταλός που κατηγορείται ότι υποδύθηκε τον σταρ του χολιγουντιανού κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ για να πουλάει ρούχα στο Διαδίκτυο συνελήφθη στην Πατάγια.

Ο Francesco Galdelli, 58 ετών, και η σύζυγός του Vanja Goffi, 45 – που αποκαλείται «Ιταλική Bonnie and Clyde» από τα ιταλικά Μέσα, συνελήφθησαν σε μια πολυτελή βίλα στο Bang Lamung το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019.

Το ζευγάρι διέφυγε από την Ιταλία το 2012 αφού καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για απάτη.

Μία από τις απάτες τους σύμφωνα με την αστυνομία περιελάμβανε την πώληση ψεύτικων ρολογιών Rolex στο Διαδίκτυο. Αντί να στείλει τα πολυτελή ρολόγια, το ζευγάρι συχνά έστελνε κουτιά που περιείχαν αλάτι σε ανυποψίαστους πελάτες.

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Φραντσέσκο ομολόγησε ότι ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ότι άνοιξε μια επιχείρηση ρούχων για να ξεγελάσει τους ανθρώπους για να στείλουν χρήματα», σύμφωνα με δήλωση της Διεύθυνσης Καταστολής Εγκλήματος της Ταϊλάνδης.

Οι συλλήψεις έγιναν αφότου οι αρχές στην Ιταλία επικοινώνησαν με το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος της Ταϊλάνδης, το οποίο είχε το ζευγάρι υπό παρακολούθηση.

Το ζευγάρι είχε επίσης μήνυση στο παρελθόν από τον ίδιο τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος το 2010 είπε σε δικαστήριο του Μιλάνου ότι είχαν χρησιμοποιήσει το όνομά του δόλια για να προωθήσουν μια ψεύτικη μάρκα ρούχων που ονομάζεται «GC Exclusive by George Clooney».

Αφού μετακόμισε στην Πατάγια το 2014, το ζευγάρι είχε καθιερωθεί ως γνωστά και αξιόλογα μέλη της κοινότητας των εκπατρισμένων. Ο κ. Galdelli ήταν γνωστό ότι δώριζε τακτικά χρήματα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά.

Το 2014, ο κ. Galdelli συνελήφθη στο ξενοδοχείο Dusit Thani στην Πατάγια, αλλά κατάφερε να διαφύγει αφού φέρεται να πλήρωσε 20,00 μπατ σε δεσμοφύλακα.

Το ζευγάρι κρατείται τώρα από την αστυνομία στην Πατάγια πριν από την προγραμματισμένη έκδοσή τους στην Ιταλία.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/