Φινλανδός τουρίστας λήστεψε από το Laos Ladyboy που προσφέρθηκε να «βοηθήσει» σε ένα ΑΤΜ στην Walking Street

Πεζοδρόμιο-

Ο κ. Mikko Tarvonen, 42 ετών, βρισκόταν σε ένα ΑΤΜ στην Walking Street στις 13 Ιουνίου 2019 γύρω στη 1:00 π.μ. και αντιμετώπιζε προβλήματα με την ανάληψη μετρητών λόγω γλωσσικών εμποδίων στην ανάγνωση αγγλικών ή ταϊλανδέζικων σύμφωνα με τη δήλωσή του στην τοπική αστυνομία.

Ο κ. Yao Wongmanee, μια τρανσέξουαλ κυρία που είναι 32 ετών από το Λάος, πλησίασε τον κ. Tarvonen και προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Ο κ. Tarvonen αποδέχτηκε την προσφορά και απέσυρε περίπου 17,000 μπατ. Ο κύριος Wongmanee τον έπεισε στη συνέχεια να πάει σε ένα κοντινό μπαρ μπύρας, να πιει ένα ποτό και να μιλήσει. Σύμφωνα με τον κ. Tarvonen, ο κ. Wongmanee προσπάθησε να του προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια, ο κ. Wongmanee, σύμφωνα με την αστυνομία, άρπαξε τα μετρητά από την τσέπη του πουκάμισου του κ. Tarvonens και έφυγε τρέχοντας.

Ο κ. Tarvonen προσπάθησε να καταδιώξει και η τουριστική αστυνομία εντόπισε το συνεχιζόμενο περιστατικό. Κατάφεραν να κυνηγήσουν τον κ. Wongmanee σε ένα κοντινό μπαρ μπύρας όπου και συνελήφθη.

Αρχικά δήλωσε ότι τα χρήματα ήταν δώρο, αλλά φέρεται να ομολόγησε. Ο κ. Wongmanee θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για διάρρηξη τη νύχτα, καθώς και απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Όλα τα χρήματα έχουν επιστραφεί στον κ. Tarvonen.

Οι αξιωματούχοι της τουριστικής αστυνομίας υπενθύμισαν στο κοινό να μην εμπιστεύεται κανέναν άγνωστο που σας πλησιάζει σε ένα ΑΤΜ και να διατηρεί τα χρήματά σας σωστά ασφαλισμένα ανά πάσα στιγμή.

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από μιάμιση εβδομάδα στο οποίο μια κυρία, ή ομάδα κοπελών, λήστεψε τουρίστα στην περιοχή Walking Street.

Η τοπική αστυνομία είπε ότι έχει αυξήσει τις περιπολίες στην περιοχή, κάτι που βοήθησε στη σύλληψη του κ. Wongmanee τόσο γρήγορα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/