Οι ΗΠΑ νικούν την Ταϊλάνδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών με 13-0, σπάνε ρεκόρ σκορ

Εθνική Ταϊλάνδης

Ρεμς, Γαλλία-

Ο αθλητισμός είναι τις περισσότερες φορές ένα βάναυσο μέρος για τους αουτσάιντερ. Πρέπει να υπάρχει πάντα ελπίδα, φυσικά, αλλά συνήθως οι Γολιάθ είναι αυτοί που κερδίζουν.

Απλώς ρωτήστε την Ταϊλάνδη, οι παίκτες της οποίας θα κυνηγούν Αμερικανούς μεγαθήρια με κόκκινα πουκάμισα στους εφιάλτες τους για αρκετές νύχτες.

Το σκορ 13-0 ήταν μια αληθινή αντανάκλαση του αγώνα. Ήταν ένα χτύπημα. Ήταν μια νύχτα που τα ρεκόρ κατέρρευσαν καθώς η Ταϊλάνδη υπέστη τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καθώς οι ΗΠΑ και η Ταϊλάνδη βγήκαν στο γήπεδο για τον εναρκτήριο αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, η διαφορά στο σωματικό ανάστημα των αντίπαλων παικτών ήταν εκπληκτικά εμφανής. Λίγο καιρό αφότου οι τελευταίες νότες των εθνικών ύμνων είχαν ξεθωριάσει στον αιθέρα, έτσι η διαφορά στην ποιότητα έγινε επίσης εμφανής.

Χρειάστηκαν μόλις 12 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ οι υπερασπιστές πρωταθλητές, ο Άλεξ Μόργκαν σκοράρει με κεφαλιά από τα τέσσερα μέτρα. Το γεγονός ότι μόνο οι Rose Lavelle και Lindsey Horan είχαν προσθέσει στο σκορ στο ημίχρονο ήταν η πραγματική έκπληξη της βραδιάς.
Μετά το διάλειμμα, τα γκολ ήρθαν γρήγορα - τέσσερα σε διάστημα έξι λεπτών, ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ μέσα στο Stade Auguste-Delaune, ένα στάδιο που είχε γίνει κόκκινο, λευκό και μπλε για το βράδυ.
Ο Άλεξ Μόργκαν ολοκλήρωσε τη βραδιά με πέντε - η Μισέλ Άκερς είναι η μόνη άλλη Αμερικανίδα που σημείωσε πέντε σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - ενώ η Σαμάνθα Μέουις σημείωσε ένα δοκάρι και η αρχηγός Μέγκαν Ραπινόε, Μάλορι Που και Κάρλι Λόιντ συνέβαλαν επίσης στο εκπληκτικό σκορ.
Οι πιθανότητες ήταν πάντα εναντίον της Ταϊλάνδης. Έτσι σκέφτηκαν οι παίκτες μπουκ, έτσι νόμιζαν οι οπαδοί και οι ειδικοί.
Αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη χώρα στον κόσμο στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, νικήτρια τριών προηγούμενων εκδόσεων αυτού του τουρνουά και φαβορί στη Γαλλία για ένα τέταρτο, κοντράροντας ένα έθνος που αγωνιζόταν μόλις στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ήταν Νο. 1 στον κόσμο έναντι Νο. 34 και αυτού του είδους οι αγώνες συνήθως τελειώνουν μονόδρομα, αν και όχι τόσο άγρια. Στην πραγματικότητα, το χάσμα μεταξύ των ομάδων ήταν μεγαλύτερο από ό,τι υποδηλώνει η παγκόσμια κατάταξη.
Πίστωση: CNN International
Εγγραφείτε
ΠΗΓΉCNN
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/