Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια έρχεται στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για την Πατάγια!

Πατάγια-

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 14 και 15 Ιουνίου, έρχεται το Μουσικό Φεστιβάλ της Πατάγια, κατακτώντας την πόλη καθώς εκατό διάσημοι μουσικοί καλλιτέχνες συγκλονίζουν την πόλη σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς.

Δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, κυρίως εγχώριοι, αναμένεται να χτυπήσουν την πόλη για το διήμερο φεστιβάλ, το οποίο είναι δωρεάν και περιλαμβάνει πολλές από τις πιο διάσημες παραστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα που παίζονται σε πολλές σκηνές σε όλη την πόλη.

Τα νέα της Pattaya θα είναι ζωντανά και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ και θα σας φέρουν όλα τα highlights εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως.

Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες για την εκδήλωση:

Ο παραλιακός δρόμος θα είναι εντελώς κλειστός για όλη την κυκλοφορία από τις 4:2 έως τις 30:14 π.μ. στις 15 και XNUMX.

Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Δημόσια λεωφορεία θα υπάρχουν σε όλη την πόλη για να φέρνουν τους επισκέπτες στην εκδήλωση.

Οι θέσεις των βασικών σκηνών είναι οι εξής:

Dusit Curve στην κορυφή του Beach Road δίπλα στο Dusit Hotel

Central Pattaya στην παραλία κοντά στο Central Pattaya Klang

Jomtien στο Δημοτικό αθλητικό πάρκο (κοντά στην παραλία Dongtan)

Μικρότερες σκηνές θα στηθούν στο Central Festival, στο Terminal 21 και σε σημεία σε όλη την Beach Road.

Θα εγκατασταθούν φορτηγά τουαλέτας γύρω από το Beach Road.

Εγκεκριμένοι πωλητές και σκηνές τροφίμων θα στηθούν κατά μήκος του Beach Road. Οι μη εξουσιοδοτημένοι μικροπωλητές θα έχουν πρόστιμο 2000 μπατ.

Απαγορεύονται τα drones. Τα ασύρματα μικρόφωνα απαγορεύονται.

Θα υπάρχουν πολλά σημεία ελέγχου ασφαλείας κατά μήκος του παραλιακού δρόμου από τα οποία θα πρέπει να περάσετε για να παρακολουθήσετε τις συναυλίες.

Οι συναυλίες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/