Η δημοτική αρχή συζητά το σύστημα monorail για την περαιτέρω ανάπτυξη της Pattaya ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιας κλάσης

Πατάγια-

Στις 11 Ιουνίου 2019, αξιωματούχοι της πόλης συναντήθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Δημαρχείο για να συζητήσουν τα σχέδια για ένα έργο ελαφρού σιδηροδρόμου ή μονοσιδηροδρόμου/τραμ για την Πατάγια.

Ο αντιδήμαρχος Ronnakit Ekkasing δήλωσε στις ειδήσεις της Pattaya και σε άλλους συγκεντρωμένους τύπους ότι το τρέχον σχέδιο είναι να υπάρχει ένα σύστημα μεταφοράς τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκριθεί στο τρένο υψηλής ταχύτητας που έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη διαδρομή από τα αεροδρόμια της Μπανγκόκ προς την Πατάγια.

Ο κ. Ekkasing δήλωσε ότι αυτό θα μειώσει τη ρύπανση και τα κυκλοφοριακά προβλήματα με τα οποία παλεύει αυτή τη στιγμή η πόλη.

Ανέφερε ότι δύο ξεχωριστές εταιρείες αναπτύσσουν επί του παρόντος σχέδια και υποβάλλουν προτάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του επόμενου μήνα, Ιουλίου 2019.

Δεν κατονόμασε τις συγκεκριμένες εταιρείες όταν ρωτήθηκε από το The Pattaya news.

Ωστόσο, ο κ. Ekkasing δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός για αυτό το έργο θα μπορούσε να φτάσει τα 70 δισεκατομμύρια μπατ.

Ο κ. Ekkasing και οι αξιωματούχοι της πόλης παρουσίασαν επίσης αρκετές εικόνες και έργα τέχνης, όπως φαίνεται παραπάνω, που δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι αυτό για την πόλη.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων της Ταϊλάνδης ήταν ως επί το πλείστον αρνητικοί σχετικά με την ιδέα και είπαν ότι υπήρχαν άλλα πιο πιεστικά ζητήματα που έπρεπε να επιλυθούν, όπως τα ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων και διαχείρισης νερού από τα οποία αγωνίζεται η πόλη αυτή τη στιγμή, πριν αναλάβει ένα τόσο φιλόδοξο έργο.

Πίστωση: Bank Konba/The Pattaya News

Εγγραφείτε
VIABank Konba, Τα νέα της Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/