Το Soi Six Annual street party ξεκινά αύριο, 7 Ιουνίου 2019

Πατάγια-

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου!

Το ετήσιο street party για το Soi Six, που βρίσκεται κοντά στο Hard Rock Hotel μεταξύ του Second and Beach Road στην Πατάγια, ξεκινά αύριο και συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου!

Το Soi Six είναι ένας δρόμος με σχεδόν 70 μπαρ, καθώς και πολλά εστιατόρια, καταστήματα μασάζ, μια κλινική, μια εκκλησία, το ενεχυροδανειστήριο της πόλης, το κέντρο υγείας της πόλης και πολλά άλλα. Είναι ένας από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης και είναι γνωστός για μια ατμόσφαιρα απογευματινού πάρτι και ένα από τα λίγα μέρη στην πόλη που ξεκινάει και είναι έτοιμο για πάρτι ήδη από τη 1:00 το μεσημέρι.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός καθημερινά από τη 1:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 τα ξημερώματα. Μερικά μπαρ κρατούν το πάρτι μέχρι τις 2:00 π.μ., κυρίως στο τέλος του Beach Road. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι τις αργά το βράδυ!

Ο δρόμος διαθέτει εκατοντάδες όμορφες οικοδέσποινες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επίσκεψή σας ευχάριστη, καθώς και μια ποικιλία από θεματικά πάρτι και εκδηλώσεις. Δεν υπάρχει μέρος στην πόλη που να έχει πιο όμορφο προσωπικό διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει το απόγευμα.

Το ετήσιο πάρτι στο δρόμο έχει σχεδόν όλα τα μπαρ πάρτι ταυτόχρονα. Οι μπάρες που συμμετέχουν έχουν μπαλόνια πάνω από τη μπάρα.

Ορισμένα μπαρ θα έχουν δωρεάν φαγητό.

Πολλά μπαρ θα έχουν ειδικές στολές και ρούχα για το προσωπικό ώστε να ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα του πάρτι.

Αρκετά μπαρ θα έχουν ειδικά θέματα, διακοσμητικά, παιχνίδια πάρτι, δώρα, βραβεία και εκδηλώσεις.

Φυσικά, θα υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες όμορφες οικοδέσποινες σε όλα τα μπαρ με κοστούμια και έτοιμες για πάρτι!

Θα υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι φίλοι του soi six που θα πίνουν και θα κάνουν πάρτι και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσετε άλλους τουρίστες ή ομογενείς και να βρείτε έναν wingman για την εκδήλωση.

Θα σας δούμε εκεί!

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/